De Schakel
Pennenstreek
Metamorfose voor KiKa

Een ietwat ander verhaal als we gewend zijn van Moustache maar dit is wel iets wat actueel is als het gaat om de bestrijding van de meest ingrijpende ziekte die er bestaat en nog steeds ongeneeslijk is. Van alles wordt…

Een ietwat ander verhaal als we gewend zijn van Moustache maar dit is wel iets wat actueel is als het gaat om de bestrijding van de meest ingrijpende ziekte die er bestaat en nog steeds ongeneeslijk is. Van alles wordt eraan gedaan om deze vreselijke aandoening draagbaar te maken voor diegenen die er mee te kampen hebben en dan bedoel ik uiteraard kanker.

Een vreselijk woord om uit te spreken en geen prettige gedachte als je weet dat er iemand in de omgeving mee te maken heeft. Wat vooral vreselijk is als het onschuldige kinderen raakt met alle sociale gevolgen van dien. Ook deze kleintjes verliezen hun haar en worden uitgelachen als ze kaal geworden zijn of hoofddoeken en petten dragen. De stichting KiKa, die geld inzamelt voor onderzoek naar Kinder Kanker, en Stichting Haarwensen doen er alles aan om deze getroffen kindjes te helpen en te ondersteunen en dat kunt u ook.

Want wist u dat u bijvoorbeeld bij de kapper in Torentjeshoef bij Miran Bergmans uw lange haar kunt laten afknippen en doneren aan de stichting Haarwensen? Raar idee misschien, maar de verzamelde haren worden opgestuurd en belangeloos, als het nodig is bewerkt en aangepast zodat er speciaal voor kinderen pruiken van gemaakt kunnen worden! Mijn vrouw heeft jarenlang haar haren laten groeien en toch de stap gezet ze te laten knippen en te laten opsturen naar deze stichting.

Dus een oproep voor dames, en tegenwoordig ook heren die lange haren hebben, en eens een keer iets anders willen: op deze manier kunt u een zo belangrijke stichting een flinke steun in de rug geven. U kunt vooral een betere situatie geven aan de kinderen die onschuldig getroffen worden door deze ziekte en er in de omgang met anderen ook direct mee te maken hebben!

Laten we van ganser harte hopen dat veel mensen de stap zetten, hoe meer hoe liever, maar zelfs één is meer dan alleen die druppel op de bekende gloeiende plaat!
https://haarwensen.nl

Moustache

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op