De Schakel
Nieuws
Marleen Kuijf genomineerd voor de HEMA herontwerpwedstrijd 2022

STEM op onze dorpsgenoot Marleen Kuijf! Zij is genomineerd voor de HEMA herontwerpwedstrijd 2022 Een feestkalender die je nooit hoeft te vervangen, omdat je eindeloos namen kan toevoegen en wissen. Wissen doe je met de achterkant van de stift of…

STEM op onze dorpsgenoot Marleen Kuijf! Zij is genomineerd voor de HEMA herontwerpwedstrijd 2022

Een feestkalender die je nooit hoeft te vervangen, omdat je eindeloos namen kan toevoegen en wissen. Wissen doe je met de achterkant van de stift of met een nat doekje. Makkelijk en leuk te personaliseren met twaalf eigen Instax-foto’s.

Met het idee van de uitwisbare Instax feestkalender is onze dorpsgenoot Marleen genomineerd voor de HEMA herontwerpwedstrijd. Sinds 2019 woont Marleen met veel plezier in Berkel-Enschot. Ze is grafisch vormgever bij een online marketingbureau.

Als fervent HEMA Berkel-Enschot klant én gebruiker van de Tilburgse Fujifilm Instax foto’s, heeft ze een concept ingediend bij de jaarlijkse HEMA design contest. Waarbij dit jaar extra aandacht wordt besteed aan het milieu en dus is omgedoopt tot “herontwerpwedstrijd”. En jawel ze zit bij de 10 genomineerden.

Zelf moest Marleen een nieuwe verjaarsdagskalender, de oude viel uit elkaar. Zo had ze al een kalender gemaakt waar ze Instax foto’s in kon schuiven. Maar nu met de wedstrijd in haar achterhoofd, heeft Marleen gekozen voor een uitwisbare kalender, die dus super duurzaam is. ‘Bijzonder aan het bedenken van een ontwerp is, dat de meeste dingen ontstaan uit je persoonlijke leefwereld. Waarom bestaat dit nog niet?  En dan ontstaat het idee eigenlijk vanzelf. Bestaande dingen verduurzamen is ook wel echt belangrijk in deze tijd’, zo zegt Marleen.

Waarom moet Marleen winnen; ‘Ik vind het al superleuk dat ik ben genomineerd. Voor de HEMA is dit een logisch product. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als er veel dorpsgenoten en daarbuiten gaan stemmen. Dus als mensen het idee goed vinden én het leuk is dat er een product in de HEMA komt wat een dorpsgenoot heeft bedacht, ga dan vooral stemmen!

 

Stemmen kan online tot en met 27 oktober

én in het HEMA filiaal Eindhoven tijdens de Dutch design week.

Om online te stemmen en het idee te bekijken ga naar https://www.hema.nl/design/designcontest

Of scan de QR-code:

 

Tekst: Ellen de Visser
Foto: Marleen Kuijf

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op