De Schakel
Bedrijf in beeld
Margriet van Ingen start uitvaartzorg

Het overlijden van haar vader en schoonvader waren voor Margriet van Ingen de motivatie om in de uitvaartzorg actief te worden. ‘Op die wijze kun je ook echt iets voor de familie betekenen, dat is de reden dat ik vier…

Het overlijden van haar vader en schoonvader waren voor Margriet van Ingen de motivatie om in de uitvaartzorg actief te worden.

‘Op die wijze kun je ook echt iets voor de familie betekenen, dat is de reden dat ik vier jaar geleden gestart ben als uitvaart assistent bij Monuta. Daar heb ik werkelijk alle werkzaamheden verricht, dat varieerde van het verzorgen van de overledene tot en met de contacten met de familie’, licht Margriet van Ingen (53) haar besluit toe. ‘Na de switch van uitvaart assistent naar uitvaartverzorger, waarbij ik de uitvaart van A tot Z regelde, viel alles op zijn plek en bevestigde dat mijn gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt.

Belangrijk vind ik een eerlijk advies over alle mogelijkheden, waarbij het aan de familie is welke keuzes zij maken. Kwaliteit is daarbij voor mij een kernwoord, qua opties is in principe alles mogelijk.’
Een veel voorkomend misverstand is dat je met een uitvaartverzekering bij diverse maatschappijen niet terecht zou kunnen bij een onafhankelijke Uitvaartzorgonderneming. ‘Deze nabestaanden kunnen mij ook inschakelen en krijgen dan dezelfde vergoeding voor de uitvaart als bij hun huidige verzekeringsmaatschappij’, voegt Margriet toe.

Margriet van Ingen Uitvaartzorg
Tel. nr. 06- 109 17 970
(dag en nacht bereikbaar)
www.margrietvaningenuitvaartzorg.nl
info@margrietvaningenuitvaartzorg.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op