De Schakel
Bedrijf in beeld
Makelaar Suze Coppens presenteert zich

De in Berkel-Enschot geboren Suze Coppens, is als zelfstandig makelaar aangesloten bij ReMax Toonaangevend in Tilburg. Zij richt zich onder andere op verkoop- en aankoopbegeleiding van woningen in ons dorp. ‘Het fijne aan zelfstandige zijn, is dat ik het hele…

De in Berkel-Enschot geboren Suze Coppens, is als zelfstandig makelaar aangesloten bij ReMax Toonaangevend in Tilburg. Zij richt zich onder andere op verkoop- en aankoopbegeleiding van woningen in ons dorp. ‘Het fijne aan zelfstandige zijn, is dat ik het hele proces van A tot Z kan regelen én mijn eigen werktijden kan bepalen.’

Na haar studie Ondernemerschap & Retail Management werkte Suze driekwart jaar als accountmanager. ‘Mijn functie was vooral gericht op relatiebeheer, ik was veel op pad om bedrijven te bezoeken. Leuk werk, maar ik wilde het liefst zelf invulling geven aan mijn werkzaamheden.’ Suze heeft al sinds haar studie interesse in vastgoed. Toon Coppens (géén familie), kantooreigenaar van ReMax Toonaangevend, was hiervan op de hoogte en nodigde haar uit op zijn kantoor. ‘Na een paar dagen met hem meegelopen te hebben, wist ik het: ik word makelaar!’

ReMax is een franchiseonderneming uit de Verenigde Staten met kantoren over de hele wereld. Aangesloten zijn bij zo’n onderneming biedt veel voordelen: ‘Ik heb er de makelaarsopleiding gevolgd, kan met vragen terecht bij mijn zeer ervaren collega’s én ik kan gebruik maken van de faciliteiten van het kantoor.’ Binnen enkele maanden verkocht ze al haar eerste huis, in de Jacob van Ruysdaellaan in Berkel-Enschot. ‘Dat was een bijzondere verkoop, mijn opa en opa hebben daar namelijk 50 jaar gewoond.’ Nu, bijna een jaar later, heeft Suze al meerdere klanten blij gemaakt met de aan of verkoop van hun woning.

 

Een bijzondere eerste verkoop!

 

Suze ontzorgt u volledig in het aan- en/of verkoopproces van uw woning. ‘Het fijne is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik werk bijvoorbeeld ook ’s avonds en in de weekenden, zodat ook klanten met een fulltimebaan huizen kunnen bezichtigen.’ Suze is pas 25 jaar, maar ziet haar jonge leeftijd juist als voordeel. ‘Op dit moment zijn er veel starters actief op de huizenmarkt, ik weet wat er leeft bij deze doelgroep en kan daar goed op inspelen.’ Het aanbod van nieuwe woningen loopt deels via ReMax, maar ook bij bezichtigen worden contacten gelegd. ‘Daarnaast werk ik samen met een hypotheekadviseur, zij raadt mij aan bij haar klanten en ik haar.’

Op zoek naar een makelaar die u bij elke stap van de verkoop van uw huis en/of richting de aankoop van een nieuwe woning begeleidt? Neem een kijkje op de website of neem contact op met Suze voor een vrijblijvend gesprek.

 

REMAX TOONaangevend Makelaardij

www.remaxtoonaangevend.nl

suzecoppens@remax.nl

06-48816866

Tekst: Lieselot van Elten

Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op