De Schakel
Nieuws
Luisteren naar je ziel met Geert Kimpen

Woensdagavond 25 september a.s. ontvangen Monuta Tom van Dijk en Crematorium Tilburg bestsellerauteur en veelgevraagd spreker Geert Kimpen voor zijn nieuwste lezing ‘De TomTom van je ziel’. Volgens Kimpen is in je ziel alle kennis opgeslagen over hoe je leven…

Woensdagavond 25 september a.s. ontvangen Monuta Tom van Dijk en Crematorium Tilburg bestsellerauteur en veelgevraagd spreker Geert Kimpen voor zijn nieuwste lezing ‘De TomTom van je ziel’. Volgens Kimpen is in je ziel alle kennis opgeslagen over hoe je leven tot dusver is verlopen, over hoe het nu is en de toekomst zal worden. En omdat je ziel je hele leven lang al verbinding met je probeert te maken, is het ook zaak om weer naar je ziel te leren luisteren. Hiervoor neemt Kimpen zijn toehoorders mee in beeldende verhalen, doordrenkt van mystiek, Indiase wijsheden en inzichten. Tegelijkertijd weet hij een en ander ook met humor en herkenbare voorbeelden uit ons dagelijks leven te relativeren.

Over Geert Kimpen
Geert Kimpen (1965) is van origine theaterregisseur en –schrijver en zodoende gewend om een boodschap op toegankelijke wijze aan een grote groep mensen over te brengen. Tegenwoordig doet hij dit als spreker en als schrijver van columns (o.a. in de Happinez) en van bestsellerromans als ‘De Kabbalist’ (waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren werden verkocht) en ‘De Geheime Newton’. Zowel in zijn boeken als lezingen belicht Kimpen het stap voor stap worden van wie je écht wil zijn.

Ook zelf nam Geert Kimpen ooit de stap om zijn dromen na te jagen. Omdat ‘de liefde’ het belangrijkste thema is in zijn werk, stopte de inspiratie echter toen hij in een echtscheidingsprocedure belandde. Vervolgens werd het dan ook een tijdje stil rondom Geert. Totdat hij ‘het meisje dat aan de oever verscheen’ ontmoette. Toen ging ineens zijn inspiratie weer stromen.

Langverwachte nieuwe roman en lezing
‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ is het eerste nieuwe boek van de ‘herboren’ Geert Kimpen. Centraal hierin staat de vraag of het mogelijk is om nog onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart eerder werd gebroken? Ook rondom dit nieuwe boek maakte Kimpen een lezing waarmee hij door het land toert en nu dus naar Tilburg komt.

Gratis plaats(en) reserveren
De lezing ‘De TomTom van je ziel’ van Geert Kimpen wordt gehouden op woensdag 25 september 2019 bij Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg (ingang aan straatzijde). Het programma begint om 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur) met een muzikale opening door zanger en pianist Lars Zebregs.

Toegang en thee/koffie zijn gratis. U kunt nog plaats(en) reserveren door een e-mail te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of te bellen met 013-822 65 27. Meer informatie vindt u op www.monutatomvandijk.nl.
Karel Boddenweg 7
5044 EL Tilburg
info@monutatomvandijk.nl
013-822 65 27
Facebook
Twitter

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op