De Schakel
Bedrijf in beeld
Living Home Interiors: ‘niet klassiek, maar ook niet modern’

Bij Living Home Interiors aan de Bosscheweg 37 maak je kennis met de sfeervolle Urban Chique-stijl. ‘Niet klassiek, maar ook niet modern. Het is echt een unieke stijl en dat zie je terug in ons assortiment’, zegt eigenaar Perry Henkelman.…

Bij Living Home Interiors aan de Bosscheweg 37 maak je kennis met de sfeervolle Urban Chique-stijl. ‘Niet klassiek, maar ook niet modern. Het is echt een unieke stijl en dat zie je terug in ons assortiment’, zegt eigenaar Perry Henkelman. Dat assortiment is heel breed. ‘We leveren alles van A tot Z.’ Denk niet alleen aan meubels, maar ook aan PVC-vloeren, gordijnen, luxaflex, laminaat en woonaccessoires. 

Living Home Interiors heeft inmiddels drie vestigingen. Dat begon allemaal bij de passie van Perry voor het vak. ‘Ik was vertegenwoordiger van raamdecoratie en bezocht regelmatig woninginrichters.’ Hij startte zijn eigen woonwinkel en drie jaar geleden kwam daar de derde vestiging bij, in Berkel-Enschot.

Interieuradvies 
Voor Perry is het vooral een sport om klanten tevreden achter te laten. ‘Wanneer klanten binnenkomen, hebben ze vaak geen idee waar ze moeten beginnen. We maken een plan met een tekening en vervolgens verlaten ze enthousiast de winkel.’ De tekeningen en adviezen worden opgesteld door de interieurexperts in de winkel. 

Onze woonaccessoires zijn echte hardlopers

Geen interieuradvies nodig, maar wel toe aan een nieuwe kast, tafel of bank? Ook voor een eenmalige aanschaf kan je zes dagen per week terecht bij de woonwinkel. ‘Onze woonaccessoires zijn echte hardlopers’, zegt Perry. Handig wanneer je het interieur wil opfleuren met stijlvolle kandelaars of frisse woonkussens. 

Hoogwaardige materialen 
De producten bij Living Home Interiors bestaan stuk voor stuk uit hoogwaardige materialen en zijn van hoge kwaliteit. Meer weten? Neem een kijkje in de showroom en loop binnen voor een vrijblijvend advies.   

Tekst: Annebelle Nooteboom
Foto: Bas Haans  

Living Home Interiors
Bosscheweg 37 
5056 KA Berkel-Enschot
013 533 63 33
info@livinghomeinteriors.nl
www.livinghomeinteriors.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op