De Schakel
Nieuws
Lieke en Eva op zoek naar hockeymaatjes

Hockeyclub Berkel-Enschot is een sterk groeiende club. Het leuke is dat er aan steeds meer verschillende competities wordt deelgenomen. De zondag is dan ook een drukke en gezellige sportdag met een gevulde speeldag op de club. Om het hockeyen praktisch…

Hockeyclub Berkel-Enschot is een sterk groeiende club. Het leuke is dat er aan steeds meer verschillende competities wordt deelgenomen. De zondag is dan ook een drukke en gezellige sportdag met een gevulde speeldag op de club.

Om het hockeyen praktisch en leuk te houden bestaat een ideaal team uit 14 tot 16 spelers. Voor de dames senioren en veteranen competitie zijn er diverse mogelijkheden. Inmiddels zijn er bij MHCBE al 3 donderdagavond-teams, naast de 5 jong dames (t/m 23 jaar) teams en 5 seniorendames teams op de zondag.

 

Nieuw 30+ dames team op zondag

Lieke Conrads en Eva Slag zijn bezig met de oprichting van een 6edamesteam voor de zondag. ‘We missen nog een aantal spelers om het zesde team in te vullen. Misschien wonen er wel mensen in het dorp die vroeger hebben gehockeyd en hier nieuw zijn komen wonen, die het leuk vinden om zich bij ons aan te sluiten. We willen met dit team gaan deelnemen aan de KNHB 30+ damescompetitie en zijn hard op zoek naar 30 plussers. Er wordt door de week in de avond getraind en de wedstrijden op de zondag zijn altijd verdeeld over de dag. Natuurlijk liggen we nu nog even stil, maar hopelijk kunnen we over een tijdje weer wedstrijden spelen. In eerste instantie misschien met een interne competitie en na de zomerstop weer tegen andere clubs.’

 

Duo-lidmaatschap

‘Heel interessant is dat het ook mogelijk is met 2 personen aan te sluiten in een duo-lidmaatschap. Je kunt misschien niet alle zondagen meedoen aan de wedstrijden en dan is dit een ideale oplossing. Je speelt om de week en deelt met een andere persoon een lidmaatschap. Ook financieel weer een stuk aantrekkelijker.

De competitie op de zondag is erg gezellig. Voor de eventuele kinderen is er genoeg te doen. En bovendien is het superleuk om na de wedstrijden nog even in het clubhuis of op het terras te blijven hangen voor een drankje met het team en de tegenstanders. En als het weer mag ook weer te feesten tijdens de disco als Heren en Dames 1 thuis spelen.

 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Lieke Conrads (06 48478728) of Eva Slag (06 11445818) of kijk op de website van MHCBE  (www.mhcbe.nl).

 

Tekst: Elke van Dommelen
Fotografie: Bas Haans

 

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op