De Schakel
Nieuws
Lezersonderzoek Weekblad De Schakel

Herkenning en erkenning van de Schakel “Leest u de Schakel? Iedere week en altijd van voor naar achteren!” Wat was het heerlijk om dat vaak te horen van jong én oud. Afgelopen zaterdag is ons ‘kraampje’ op de informatiemarkt van…

Herkenning en erkenning van de Schakel

“Leest u de Schakel? Iedere week en altijd van voor naar achteren!” Wat was het heerlijk om dat vaak te horen van jong én oud. Afgelopen zaterdag is ons ‘kraampje’ op de informatiemarkt van Open Monumentendag goed bezocht. We hebben veel trouwe lezers mogen ontmoeten, ex-bezorgers en ondernemers. Ook mensen uit de regio hebben ons weekblad bewonderd.

De gebundelde jaargangen van De Schakel uit 1970, 1992 en 2015 zijn met interesse doorgebladerd. Wat een ontwikkeling heeft de Schakel doorgemaakt! Veel bezoekers herkenden de oude oranje kaft of adverteerders, winkeliers uit hun tijd. Mensen zijn wegwijs gemaakt op onze website schakel-nu.nl en hebben kennisgemaakt met de Schakel APP. 

Donateursactie
Wij willen de donateurs hartelijk bedanken voor hun gift. Draagt u de Schakel een warm hart toe en vindt u ook dat dit weekblad hoort bij Berkel-Enschot? U kunt altijd doneren op NL50RABO0106847953 t.n.v. De Nieuwe Schakel. Iedere gift is welkom!

Winnaar Prijsvraag
Het was wikken en soms letterlijk wegen! Hoeveel Schakels zaten er in de mand? Het waren er 115. Degene die het dichtst in de buurt kwam met 110 Schakels, was Mia Kouwenberg. Van harte proficiat! Zij wint een cadeaubon van 10,- van Winkelcentrum Eikenbosch.

Lezersonderzoek
Veel bezoekers namen ook de tijd om ons lezersonderzoek in te vullen. Waarvoor onze dank! Want alleen daarmee kunnen we de Schakel nog beter en mooier maken. Zij konden kans maken op een heerlijke borrelplank voor 2 personen van Smaeckelijk. De winnaar is Jorieke van der Westen. 

KLIK HIER VOOR DEELNAME AAN HET LEZERSONDERZOEK

Geef uw mening en win!
Was u zaterdag niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? U vindt het lezersonderzoek in de link hierboven, in het midden van de Schakel van week 38 of op Facebook.
Ook ú maakt nog kans op een heerlijke borrelplank voor 2 personen van Smaeckelijk. Dus geef uw mening en win!
U kunt het lezersonderzoek uit de Schakel tot 28 september inleveren bij Geerts Schoenen.
De winnaars worden 2 oktober in de Schakel bekend gemaakt. 

Tekst en foto’s: Ingrid Roets

De winnaar van de Borrelplank voor 2 personen van Smaeckelijk is Jorieke van der Westen!

Smaeckelijk

De winnaar van de prijsvraag ‘Hoeveel Schakels’ is Mia Kouwenberg!

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op