De Schakel
Bedrijf in beeld
Latenzo: een verwendagje uit!

Welkom in de modewereld van Latenzo Fashion Lifestyle! Jakomien van Zetten en Pieter van Abeelen vormen sinds 1 juli de directie van de sfeervolle moderne modewinkels in Udenhout en Goirle. ‘Met de directiewisseling is niets veranderd aan het concept’, vertelt…

Welkom in de modewereld van Latenzo Fashion Lifestyle! Jakomien van Zetten en Pieter van Abeelen vormen sinds 1 juli de directie van de sfeervolle moderne modewinkels in Udenhout en Goirle.

‘Met de directiewisseling is niets veranderd aan het concept’, vertelt Jakomien enthousiast. Zowel Jakomien als Pieter begonnen 5 jaar geleden in de kelder van Latenzo. Ze zijn letterlijk steeds een stapje hogerop geklommen. Van inkoper voor respectievelijk dames- en herenkleding, het managementteam naar directeur-eigenaar; een droom die uitkomt!
‘Latenzo biedt een succesvol concept; iedereen kan hier slagen! In Udenhout telt de dames- en herenkleding ruim 100 topmerken verdeeld over 2.000 m2 met verschillende afdelingen op 3 etages: business of casual, maatwerk en trouwkleding en outlet met stapelkorting in de kelder. In onze vestiging in Goirle vind je 600 m2 aan dames- en herenkleding.’

Najaar trends
Een rondje door de winkel toont veel kleur voor de dames: rood, groen, brique en kobaltblauw, dit gecombineerd met tijgerprints, bloemen en ruiten. Opvallend: veel aaibaar velours en fake fur. De heren zullen we zien in legergroen, bordeaux en kobaltblauw. Een veel gebruikt model is chino, gemaakt van comfortabel draagbare stretch. Daaronder een paar hoge schoenen.

Full-service
Het fashion-minded team staat 7 dagen van de week klaar om je van top tot teen mooi te maken. Nancy Kuijpers, floormanager, laat tot slot de stijlvolle bovenverdieping zien. ‘Hier hangen maatkostuums voor zowel mannen als vrouwen bedoeld voor zakelijke aangelegenheden, bruiloften of mensen met een moeilijke maat. Wij bieden alle mogelijke service en hebben een gratis vermaakservice. En terwijl u wacht kunt u genieten van koffie/thee met iets lekkers of een gratis lunch op dinsdag t/m zaterdag. Winkelen bij Latenzo is voor iedereen een verwendagje uit’, lacht ze.

Tot zo! Tot Latenzo!

Tekst: Ingrid Roets
Foto: Peter Timmermans

  • ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

  • gratis lunch van dinsdag t/m zaterdag

  • ruime gratis parkeergelegenheid

  • gratis vermaakservice terwijl u wacht

  • eigen atelier trouw- en maatkostuums

  • outlet in de kelder

  • 7 dagen per week geopend

Damesmerken o.a.:
Nikkie Plessen

Yaya
Expresso
AAIKO

Herenmerken o.a.:
Tommy Hilfiger

PME Legend
Boss Orange
Cavallaro Napoli

Latenzo Fashion Lifestyle
Kreitenmolenstraat 80
5071 BH Udenhout
013-5116096
[email protected]
www.latenzo.nl

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op