De Schakel
Nieuws
Koninklijke onderscheiding Mirjam Schoenmakers

Mirjam Schoenmakers heeft op 13 januari jl. tijdens de jaarlijkse feestdag ‘De Teerdag’ van Ruitersportvereniging De Cavalieren in Berkel-Enschot een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van de burgemeester van Tilburg Theo Weterings en benoemd tot lid in de orde van…

Mirjam Schoenmakers heeft op 13 januari jl. tijdens de jaarlijkse feestdag ‘De Teerdag’ van Ruitersportvereniging De Cavalieren in Berkel-Enschot een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van de burgemeester van Tilburg Theo Weterings en benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.

Maar liefst 25 jaar bekleedt zij een bestuursfunctie als penningmeester, maar daarnaast is zij ook actief binnen de sponsorcommissie, vervult vele bardiensten, steekt graag haar handen uit de mouwen tijdens een klusdag en als er vlak voor een wedstrijd ergens nog een dienst niet opgevuld is dan is Mirjam vaak degene die zich weer meldt. Een zeer bekende uitspraak van haar is dan ook: ‘ik snap niet dat mensen zeggen dat ze geen tijd hebben, dan maak je toch tijd!’ En dat is wat Mirjam altijd doet: tijd maken voor een ander. Een absoluut voorbeeld voor velen en zeker in een tijd waarin ‘het vrijwilligerswerk’ niet meer vanzelfsprekend lijkt te zijn, mogen we haar met recht een van de grote steunpilaren van RSV de Cavalieren noemen.

Naast dit alles vervult zij nog andere vrijwilligerstaken zoals posten bij Survival Run, helpen bij evenementen zoals Udenhout Onder Zeil, Trekker Trek en ook voor het Winterparadijs Udenhout zet ze zich graag in.

Kortom, een onderscheiding die ze dubbel en dwars verdiend heeft en waarvoor nogmaals de felicitaties!

Het was een mooi begin van een prachtige feestdag die nog tot in de late uurtjes duurde.

Namens het bestuur

Tekst: RSV De Cavalieren
Foto: Joris Buijs

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op