De Schakel
De Schakel
Koningsoord Special week 45-2020

Beste lezers,   In samenwerking met Ondernemersvereniging Koningsoord presenteren we deze week naast De Schakel De Koningsoord Special! Wat zijn we trots dat we als Schakel-team deze exclusieve editie hebben mogen maken. Een Special over het nieuwe Winkelcentrum in ons…

Beste lezers,

 

In samenwerking met Ondernemersvereniging Koningsoord presenteren we deze week naast De Schakel De Koningsoord Special! Wat zijn we trots dat we als Schakel-team deze exclusieve editie hebben mogen maken. Een Special over het nieuwe Winkelcentrum in ons nieuwe Dorpshart, waarin alle ondernemers zich aan u voorstellen.

 

Deze uitgave stond gepland voor de openingsfestiviteiten in april. Corona zette de wereld even helemaal stil en ook nu kampen we nog steeds met alle beperkingen en RIVM maatregelen. De festiviteiten houden we tegoed. Wie weet bij het éénjarig bestaan! Nu zijn de winkels ingericht om veilig te winkelen. Kom lokaal shoppen!

 

Wij wensen u veel leesplezier met deze unieke eenmalige uitgave. Maak gebruik van de lezersaanbiedingen die de winkeliers speciaal voor u gemaakt hebben. Knip de bon uit de Special en lever in!

 

Met speciale dank aan alle medewerkers van de Schakel die hieraan, vanuit hun passie voor schrijven en fotografie én hun maatschappelijke betrokkenheid bij het dorp, meegewerkt hebben.

 

Ingrid Roets
Hoofdredacteur De Schakel

 

 

About the author

Related Posts