De Schakel
Ezelsoren
Kerst: met een boek onder de boom

De periode rond de Kerst betekent voor veel van ons een paar vrije dagen. Een mooi moment om met een lekker boek tot rust te komen. Onder de kerstboom, onder de dekens of op de bank: met een boek op…

De periode rond de Kerst betekent voor veel van ons een paar vrije dagen. Een mooi moment om met een lekker boek tot rust te komen. Onder de kerstboom, onder de dekens of op de bank: met een boek op schoot ben je echt even weg van de dagelijkse werkelijkheid.  Mocht er dit jaar geen sneeuw vallen tijdens de kerstdagen, dan zijn er altijd wel boeken waarin sneeuw en kou voor het witte kerstgevoel kunnen zorgen. Deze keer in Ezelsoren boeken rond het thema “Kerst” in de breedste zin van het woord. Voor de kleintjes een leuk doe- en leesboek over kerstpost en voor de iets oudere kids een spannend verhaal over een hotel waar vreemde dingen gebeuren. Voor volwassenen een dikke pil van ras-verteller John Irving en voor de liefhebbers van spanning een ijskoude thriller.

 

 

Kerst met de krijtjes – Drew Daywalt

 

Een leuk prentenboek waarin de krijtjes van Teun de hoofdrol spelen. Niet alleen een leuk kerstverhaal om te (voor)lezen, maar vooral ook een boek om te doen. Ga aan de slag met kaarten, enveloppen en spelletjes.  Leeftijd: vanaf 4 jaar.

 

 

Het hotel met het groene licht – Kate Milford

 

Een hotel bovenop een besneeuwde heuvel waar je alleen kunt komen met een knarsende kabelbaan. Dat is de ideale setting voor een spannend avontuur. Zeker wanneer het hotel vol zit met vreemde, onverwachte bezoekers. Leeftijd: 10 -15 jaar.

 

 

De laatste skilift – John Irving

Met zijn 1000 bladzijdes een boek waar je wel even zoet mee bent. Adam gaat in het Amerikaanse ski-oord Aspen op zoek naar antwoord op de vraag wie zijn vader is. Een mooie familiegeschiedenis voor de echte Irving-liefhebber.

 

 

Het donker – Emma Haughton

 

Deze thriller speelt zich af op een geïsoleerd onderzoeksstation op Antarctica waar het een halfjaar lang pikdonker is. Geen wonder dat de spanningen er oplopen en er uiteindelijk een moord gepleegd wordt.

 

Noortje de Kok

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op