De Schakel
Gemeente
Kermis Berkel-Enschot 16 tot en met 20 juni

Wilhelminaplantsoen 5 dagen lang kermisterrein Van vrijdag 16 tot en met dinsdag 20 juni is het kermis in Berkel-Enschot. De kermis begint op vrijdag 16.00 uur. Ook dit jaar staat de kermis op het Wilhelminaplantsoen. Donderdag 15 juni starten de…

Wilhelminaplantsoen 5 dagen lang kermisterrein

Van vrijdag 16 tot en met dinsdag 20 juni is het kermis in Berkel-Enschot. De kermis begint op vrijdag 16.00 uur. Ook dit jaar staat de kermis op het Wilhelminaplantsoen. Donderdag 15 juni starten de opbouwwerkzaamheden van de eerste attracties. De kermis wordt op woensdag 21 juni weer afgebroken.

Seniorenmiddag
De seniorenmiddag is op maandagmiddag 19 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Senioren ontvangen een lekkernij en seniorenorkest “Nieuwe Koninklijke Harmonie” verzorgt de muziek. Hiervoor wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de Raadhuisstraat ter hoogte van CafĂ© het Raadhuis afgesloten. Rond 16.00 uur is er een loterij.

Verkeersmaatregelen
Op zondag 18 juni en op maandag 19 juni is tijdens het seniorenprogramma de Raadhuisstraat ter hoogte van het Wilhelminaplantsoen voor alle verkeer afgesloten.

Overlast
Het is mogelijk dat u, als omwonende van het Wilhelminaplantsoen, tijdens de kermisperiode en tijdens de op- en afbouwwerkzaamheden enige (geluids)overlast ondervindt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Jet van Baast van de gemeente Tilburg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 51 57 41 75 of per e-mail jet.van.baast@tilburg.nl.

Foto: Peter Timmermans (Kermis 2016 Berkel-Enschot)

Tag

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op