De Schakel
Nieuws
KennisPlaats Vesper

De Bibliotheek Midden-Brabant lanceert een nieuwe netwerkorganisatie: KennisPlaats Vesper, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen met ambitie van 18-88. Ons Koningsoord in Berkel-Enschot wordt de centrale ontmoetingsplek. Op 9 oktober a.s. geeft Ellen de Lange de aftrap met haar…

De Bibliotheek Midden-Brabant lanceert een nieuwe netwerkorganisatie: KennisPlaats Vesper, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen met ambitie van 18-88. Ons Koningsoord in Berkel-Enschot wordt de centrale ontmoetingsplek. Op 9 oktober a.s. geeft Ellen de Lange de aftrap met haar lezing: Zacht werken.

Je zult wel denken… wéér een nieuwe netwerkorganisatie, er zijn er al zoveel! Marieke Vermeer, programmamaker de Bibliotheek Midden-Brabant lacht: “Ja, dat klopt, maar onze zeer brede doelgroep maakt deze community uniek. Ons Koningsoord is een bijzondere plek die nieuwe ambitieuze mensen trekt met ideeën waar wij als de Bibliotheek Nieuwe Stijl voor staan. De werkplekken boven op de vide worden steeds meer benut; ZZP’ers en ondernemers, studenten en senioren ontmoeten elkaar. Dat bracht ons op het idee om samen met partners een community te creëren: KennisPlaats Vesper.” Een kennisplaats waar mensen met gemeenschappelijke interesses 3 keer per jaar bij elkaar komen om met elkaar te netwerken, kennis te delen, successen en struggles te delen. Kortom om gelijkgestemde ambitieuze mensen te ontmoeten. KennisPlaats Vesper kent geen lidmaatschap; iedereen kan aansluiten, afhankelijk van het thema.

KennisCloud
Niet alleen offline via netwerkbijeenkomsten, maar ook online biedt KennisPlaats Vesper een discussieforum, aldus Katrijn de Kort, Plus medewerker de Bibliotheek Tilburg Centrum/ Medewerker Producten & Diensten. KennisPlaats Vesper brengt digitalisering dichterbij! Ervaar het zelf en meld je aan via www.Kenniscloud.nl, Kennisplaats-Vesper.

Samenwerkingspartners
De lokale onderneemsters Carolien Latijnhouwers, Gewooncaat Interieur, Ingrid Roets, BEATO communicatie & pr en Nihal Vogels van Taart by Nihal zijn de partners in KennisPlaats Vesper. Carolien: “KennisPlaats Vesper presenteert waardevolle, nuttige onderwerpen, waar iedereen iets aan heeft. Onze ambitie is steeds grote namen uit te nodigen. Ellen de Lange-Ros trapt af met een lezing geven over Zacht werken.” Ingrid vult aan: “Kennisplaats Vesper maakt een verdiepingsslag die we ook met netwerkclub Beezonder willen delen door met hun een samenwerking aan te gaan.” Nihal tot besluit: “Hard werken is niet de hoofdmoot. Zacht werken, waarbij je vooral zelf geniet en van je omgeving. Dat wens ik iedereen toe! Tot ziens bij KennisPlaats Vesper!”

Tekst: Ingrid Roets
Foto: Bas Haans

[fotobijschrift] Vlnr: Katrijn de Kort, Carolien Latijnhouwers, Nihal Vogels-Mansur, Marieke Vermeer, Ingrid Roets

KennisPlaats Vesper
Datum: 9 oktober 2018
Locatie: Ons Koningsoord, Kerkzaal

Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Lezing: Zacht werken, door Ellen de Lange-Ros

Netwerkborrel: 21.30
Einde: 22:30 uur

Toegang: € 10,- inclusief consumptiebon koffie/thee en het boek Een zaak van zacht werken.

Meld je vóór 25 september aan via:
www.bibliotheekmb.nl/kpvesper

 

About the author

Related Posts