De Schakel
De Schakel
Jubileum Schakel week 28-2020

Jubileum Schakel week 28-2020 Voorwoord  Van de Voorzitter, trots op deze prestatie  Weekblad de Schakel viert een bijzondere mijlpaal, want al 55 jaar valt bij vrijwel alle huishoudens in Berkel-Enschot en Heukelom het blad wekelijks op de mat. Het is…

Jubileum Schakel week 28-2020

Voorwoord 

Van de Voorzitter, trots op deze prestatie 

Weekblad de Schakel viert een bijzondere mijlpaal, want al 55 jaar valt bij vrijwel alle huishoudens in Berkel-Enschot en Heukelom het blad wekelijks op de mat. Het is zo gewoon en vanzelfsprekend, dat je er eigenlijk niet bij stilstaat hoe bijzonder dit is. Iedere week staat De Schakel vol met artikelen van dorpsgenoten, nieuwtjes en informatie van verenigingen en aanbiedingen en advertenties van bedrijven en ondernemers. 

Iedere week weer. Wat wij maken is uniek. De Schakel is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Toch moet het blad iedere week gemaakt worden en kostendekkend zijn. Een heel team is voor u aan het werk. Als vrijwilliger of tegen een kleine vergoeding en allemaal met een warm kloppend hart voor ons blad. Iedere week gaan correspondenten op pad, maken de fotograferen fotos bij de reportages; benaderen we bedrijven die in het blad kunnen adverteren en verzamelen we nieuws en informatie van verenigingen en organisatie 

Op maandag wordt dit allemaal verzameld en verwerkt en wordt De Schakel bij de drukker opgemaakt. Op het einde van de maandag is de drukproef klaar. Daarna op dinsdag gedrukt, op woensdag op de vroege ochtend gebundeld en verpakt en naar onze distributeur (Familie De Brouwer) gebracht. Zij rijden de Schakel in de ochtend uit en ongeveer 30 bezorgers zorgen dan op woensdag dat De Schakel bij vrijwel alle huishoudens huis aan huis wordt bezorgd. Iedere week weer. 

Met de komst van Internet en social media kunnen wij het nieuws, berichten en artikelen ook publiceren in de digitale media. Onze website, Facebook en Instagram wordt intensief gelezen en gedeeld. Het bereik van de Schakel is dan ook enorm. Naast ons blad hebben we ook een enorme achterban op social media en met de groei van ons dorp groeit ook het bereik van het blad. 

Ik ben iedere week weer trots op het wekelijkse resultaat en geniet, zeker nu met dit jubileum van de positieve reacties, die we voor u in deze editie hebben verwerkt. Van de burgemeester, de dorpswethouder en voorzitter dorpsraad tot de nieuwe pastoor en de diverse verenigingen. 

Grote dank aan het mooie Schakelteam, die iedere week weer deze geweldige prestatie neerzet, maar ook dank aan u, die iedere week weer de Schakel leest en ons verrast met leuke reacties.

Veel leesplezier met deze geweldige jubileumeditie en graag tot ziens in het dorp.
Elke van Dommelen 

Voorzitter Weekblad De Schakel 

 

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op