De Schakel
Uitgelicht
 ‘Jij bent The One’ is de zomer single van Niels van Kollenburg

Dat zanger en entertainer Niels van Kollenburg uit Udenhout, van vele markten thuis is bewijst hij met zijn nieuwe single ‘Jij bent The One’. Dit aanstekelijke catchy liedje blijft al snel met een positief gevoel in je hoofd hangen. ‘Jij…

Dat zanger en entertainer Niels van Kollenburg uit Udenhout, van vele markten thuis is bewijst hij met zijn nieuwe single ‘Jij bent The One’. Dit aanstekelijke catchy liedje blijft al snel met een positief gevoel in je hoofd hangen. ‘Jij bent the one’ is niet alleen eigentijds, maar ook lekker mee te zingen en heeft een vrolijke ‘feel-good vibe’. Het is een leuke mix tussen pop met een volks tintje. Eerder kwam de Brabantse zanger met ‘Waar ik voor leef’, ‘Geweldig’ en ‘Jij laat me zweven’ die het niet alleen op de radio goed deed maar ook nog steeds flink meegezongen wordt bij zijn wekelijkse optredens door het land.

“Jij bent The One gaat over een prille liefde. De dating fase waarin onzekerheid vaak naar boven komt. Met dit vrolijke liedje wil ik mensenherkenning geven en stimuleren om echt voor elkaar te kiezen. Genieten investeer!” aldus Niels van Kollenburg. Voor de productie is Niels een nieuwe samenwerking aangegaan met Vredeveld & Russchen Music. Zij werkten eerder samen met namen als Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Tino Martin, StukTV, Wolter Kroes en Kinderen voor Kinderen, waar zij een gouden plaat voor ontvingen. Niels heeft er samen met Filmcreatie als vanouds weer een erg leuke bijpassende videoclip bij laten maken die zeker ook het bekijken waard is.

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=u_K2KsFYLnU

Streamen kan via: https://lnk.to/jijbenttheone

Neem voor info & boekingen contact op via 06-29037359 of info@nielsvankollenburg.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op