De Schakel
Nieuws
Informatie avond over vierde basisschool in Berkel-Enschot 

In januari 2024 begint Opmaat groep een nieuw hoofdstuk in Berkel-Enschot, want dan openen we de deuren van een nieuwe, tijdelijke openbare basisschool voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8. Waarom? Omdat de vraag naar onderwijs in…

In januari 2024 begint Opmaat groep een nieuw hoofdstuk in Berkel-Enschot, want dan openen we de deuren van een nieuwe, tijdelijke openbare basisschool voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8. Waarom? Omdat de vraag naar onderwijs in Berkel-Enschot groter is dan ooit. De tijdelijke school blijft minimaal 4 jaar in gebruik.

Heeft u als ouder/verzorger vragen over de nieuwe, tijdelijke school?
Kom dan op donderdagavond 12 oktober om 20:00 uur naar de infoavond. Tijdens deze avond worden onderwerpen zoals de aanmeldprocedure besproken. Namens Opmaat groep zijn Annemie Martens en de toekomstig directeur van de school aanwezig.

Wilt u erbij zijn, stuur dan een e-mail naar info@opmaatgroep.com waarin u aangeeft met hoeveel personen u aanwezig bent. De exacte locatie van de infoavond ontvangt u na aanmelding.

Deze tijdelijke basisschool begint als een extra locatie van een andere Opmaat groep basisschool, allemaal in afwachting van de officiële goedkeuring van het Rijk om een nieuwe, definitieve basisschool te starten in Berkel-Enschot.

Om die goedkeuring te krijgen, hebben we uw hulp hard nodig. Zo hebben we onder andere voldoende ouderverklaringen nodig. Door een ouderverklaring in te vullen, laat u het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap weten dat u ons initiatief steunt. Het tekenen van een ouderverklaring kan als u een kindje heeft van 2, 3 of 4 jaar en binnen een straal van 6 kilometer van Berkel-Enschot woont.

Steun een vierde basisschool in Berkel-Enschot

Ga naar de website www.duo.nl/particulier/ en volg:

  • Ouderverklaring voor nieuwe scholen;
  • Ouderverklaring afgeven;
  • Ga naar de lijst met initiatieven;
  • Typ als trefwoord: Berkel-Enschot;
  • Selecteer KindcentrumBerkel-Enschot.

Het afgeven van een ouderverklaring kan tot uiterlijk 29 oktober.
Klik op de afbeelding hieronder.
Bedankt voor uw steun!

 

foto: Larissa Rand

About the author

Related Posts