De Schakel
Uitgelicht
Iets verloren of gevonden; download de Schakel app

De Schakel is dé informatiebron van Berkel-Enschot; een schakel tussen bewoners, verenigingen en ondernemers. Wekelijks valt het Weekblad gratis bij 5.330 huishoudens in de brievenbus, we hebben 1.682 volgers op Facebook, Twitter en onze App is al 3.273 x gedownload.…

De Schakel is dé informatiebron van Berkel-Enschot; een schakel tussen bewoners, verenigingen en ondernemers. Wekelijks valt het Weekblad gratis bij 5.330 huishoudens in de brievenbus, we hebben 1.682 volgers op Facebook, Twitter en onze App is al 3.273 x gedownload. Op onze website en app staat alle informatie: de digitale Schakel, de activiteitenagenda, fotoalbums, links naar verenigingen en veel Bedrijven Contacten.

Met het weekblad, website, facebook en app informeren we iedereen, van jong tot oud. Een favoriete rubriek is Gevonden en Verloren. Heb je iets gevonden of ben je iets kwijt? Zet het met een foto op onze Schakel APP, dan zijn vinder en eigenaar snel bij elkaar.

Je kunt de Schakel APP downloaden via de App Store, Google Play of via onze home page op deze site. Rechts bovenin het scherm vind je de link. Het gevonden of verloren item wordt vervolgens ook in de Schakel en op deze website gezet. 

De Schakel op je smartphone? Download hem nu!

Informatief
Berkel-Enschot groeit en bruist! Het weekblad biedt verenigingen en stichtingen gratis verenigingsnieuws (halve pagina) om hun informatie te delen met de inwoners. De kleine advertenties achterin het blad, de schakeltjes, worden ontzettend goed gelezen en zijn voor particulieren en bedrijven dé mogelijkheid voor een oproep of mededeling. Met redactionele artikelen informeren wij onze dorpsgenoten. Deze artikelen zijn ook altijd terug te lezen op onze website www.schakel-nu.nl, Facebook, Twitter én op onze APP. Kerkberichten staan niet alleen in de Schakel, maar ook op onze app.

Graag attenderen we je ook nog even op de Bedrijven Contacten voorin de Schakel met veel nuttige telefoonnummers die je graag bij de hand wil hebben. Loop er eens even doorheen, misschien staat het bedrijf wat jij zoekt ertussen. Je vindt dezelfde adressen onder Bedrijven Contacten op deze site.

Adverteerders
Ondernemers die een artikel Bedrijf in Beeld plaatsen, krijgen via al onze mediakanalen maximale publiciteit. We hebben voor ondernemers aantrekkelijke advertentietarieven die gebaseerd zijn op onze kostprijs. Startende ondernemers geven we een zetje in de rug met een aantrekkelijk Starterspakket en gesettelde ondernemers bieden we een speciaal Ondernemerspakket of staffelkorting. 

Onze adverteerders brengen iedere week de kosten op voor drukwerk en bezorging. Dankzij hun kunnen we de Stichting, gedragen door vrijwilligers en zonder winstoogmerk, draaiende houden en De Schakel wekelijks gratis huis-aan-huis blijven bezorgen. Draag jij De Schakel een warm hart toe? Iedere kleine gift is welkom op onze donateursrekening: NL50RABO0106847953 t.n.v. De Schakel. Hartelijk bedankt namens het Bestuur!

Tekst: Ingrid Roets
Flyer: Rob Schalken

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op