De Schakel
Nieuws
Iets gevonden of verloren? Zet het op de Schakel-app!

De pagina Gevonden en Verloren in dit weekblad en onze website is een favoriete rubriek, waardoor veel items hun weg terugvinden naar de eigenaar. Via de app op je smartphone kunnen we vinder en eigenaar nog eerder bij elkaar brengen.…

De pagina Gevonden en Verloren in dit weekblad en onze website is een favoriete rubriek, waardoor veel items hun weg terugvinden naar de eigenaar. Via de app op je smartphone kunnen we vinder en eigenaar nog eerder bij elkaar brengen. De app is vernieuwd!

Download nu De Schakel in de App Store of Google Play. Ben je iets kwijt of heb je iets gevonden, ga naar Gevonden en Verloren in het menu van de app. Kies Gevonden of Verloren en druk op +. Vul het voorwerp in bij Titel, geeft de omschrijving, de datum wanneer en locatie waar je het gevonden of verloren hebt. Het is nu ook mogelijk om foto’s te uploaden om het voorwerp nog beter herkenbaar te maken. Geef tot slot je telefoonnummer en/of je e-mail op waar mensen je kunnen bereiken. Zo spreken eigenaar en eerlijke vinder elkaar meteen!

Overzichtelijk
De app is overzichtelijker geworden omdat gevonden en verloren aparte items zijn. Ook kan er meer tekst geplaatst worden bij de omschrijving en er kunnen meerdere foto’s geupload worden. Telefoonnummer en e-mailadres zijn niet zichtbaar in de app. Alleen als je op het icoontje klikt wordt er rechtstreeks gebeld of een email klaargezet.

Up to date
Het gevonden of verloren voorwerp blijft een maand op de app staan en wordt automatisch doorgeplaatst op www.schakel-nu.nl en in het weekblad. Na 30 dagen wordt het bericht verwijderd. Is het item weer bij de eigenaar terecht, stuur even een berichtje naar 06-20780000 of [email protected] en we verwijderen het van de app, website en uit het weekblad.

Pushberichten
De app is niet alleen handig voor gevonden en verloren voorwerpen. In geval van calamiteiten of bijzonderheden in ons dorp sturen we een pushbericht uit. Denk aan het pushbericht toen de Avondvierdaagse niet doorging vanwege code geel. Voor een veilig Berkel-Enschot: download nu De Schakel in de App Store of Google Play.

Daarnaast heb je natuurlijk altijd het laatste nieuws en de bedrijven contacten uit het dorp bij de hand.

Download de Schakel app! Zoekopdracht: de Schakel
in de Google Play Store of Apple Store

Tekst: Ingrid Roets
Foto: Rob Schalken

[foto bijschrift] Dankzij de Schakel app heeft Loet Janssen (3) zijn allerliefste knuffel terug gekregen!

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op