De Schakel
Nieuws
Hoera! Sinterklaas is er bijna

Dag lieve kinderen, Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Op zondag 19 november zijn mijn pieten en ík er. We komen dan in het prachtige Berkel-Enschot aan. Waar ik jullie graag langs de kant zie…

Dag lieve kinderen,

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Op zondag 19 november zijn mijn pieten en ík er. We komen dan in het prachtige Berkel-Enschot aan. Waar ik jullie graag langs de kant zie staan. Graag doe ik jullie via deze weg nog eenmaal verslag. Over wat er te wachten staat deze dag.

Een gezellige en drukke intocht hebben we voor de boeg. We starten daarmee om 11.00 uur ’s ochtends vroeg. Op dit tijdstip zal ik vertrekken vanaf de Generaal Eisenhowerweg. Te druk langs de kant? Geen pech! Hierna lopen mijn pieten en ik richting de Raadhuisstraat. Waar ik op het laatst via Koningsoord de straat verlaat. Heb je toevallig een gluten allergie? Zorg dan dat ik je langs de kant goed zie. Door een tekst of kleurplaat in te vullen. Zorgen wij dat ook jij kan smullen. Aanwezig bij een van onze activiteiten in de middag? Doe dan via onze mail een glutenverslag. Als laatste wil ik graag aan de papa’s, mama’s en kindjes vragen of iedereen zijn eigen afval mee naar huis wil dragen.

Na deze heugelijke tocht, hoop ik dat ik door jullie in De Schalm word bezocht. Wie ons in de middag zal bezoeken, vindt allerlei activiteiten in verschillende hoeken. Hiervoor heb je maximaal één uur de tijd. Mijn pieten en ik kijken enorm uit naar jullie gezelligheid! Heb je hiervoor nog geen kaarten gekocht? Ben er dan snel bij want we zijn bijna uitverkocht. Kaarten hiervoor kan je alleen nog bij Qiëlly Kids Fashion kopen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een rondje te lopen.

Kunnen jullie net als ik ook niet wachten? Hou dan echt nog even vol een aantal nachten.

Veel liefs en tot dan,

Sinterklaas

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot
www.jeugdwerkbekelenschot.nl
info@jeugdwerkberkelenschot.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op