De Schakel
Nieuws
Hij komt, hij komt de lieve, goede Sint

Het aftellen is begonnen. Eindelijk is het bijna zover! Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we Sinterklaas verwelkomen in Nederland. Op zondag 18 november zal Sinterklaas met zijn pieten naar ons mooie dorp Berkel-Enschot komen. De optocht start…

Het aftellen is begonnen. Eindelijk is het bijna zover! Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we Sinterklaas verwelkomen in Nederland.

Op zondag 18 november zal Sinterklaas met zijn pieten naar ons mooie dorp Berkel-Enschot komen. De optocht start om 11.30 uur vanaf Boerderij Denissen (Generaal Eisenhouwerweg) en zal eindigen bij Ons Koningsoord (Raadhuisstraat). Muziekvereniging Concordia zal weer voor een muzikale sfeer zorgen tijdens onze optocht.

Na de optocht heet Sinterklaas iedereen welkom tijdens zijn shows in De Schalm. Show 1 zal starten om 13.30 uur, show 2 om 14.45 uur en de laatste show zal starten om 16.00 uur.

Kaarten voor deze shows zijn verkrijgbaar bij Schoenmakerij Joep van den Berg of Qiëlly kids fashion voor drie euro per stuk. Deze zijn verkrijgbaar t/m vrijdag 16 november. Geen kaartje weten te bemachtigen? Wees dan niet getreurd, zolang de shows nog niet uitverkocht zijn kunt u ook aan de deur een kaartje halen. Kaarten aan de deur kosten 4 euro per stuk. Tegen inlevering van het kaartje kunnen ouders een kopje koffie of thee krijgen en krijgen de kinderen aan het einde van de show een zakje snoep van een van onze pieten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op zondag 18 november, zodat we met z’n alle Sinterklaas een warm welkom kunnen heten!

Het Sinterklaasteam
Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot
www.jeugdwerkberkelenschot.nl

(Foto archief 2017 Peter Timmermans)

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op