De Schakel
Jeugd
Het verjaardagscadeau van Pepijn

Verhalenverteller Wim Verbunt uit Udenhout schreef een spannend verhaal voor zijn kleinzoon Teun (4). …Even later tikte Philip Cocu op mijn arm, ik keek op en Philip vroeg aan mij, “Pepijn waar wil je spelen voor of achter´. Ik zei:…

Verhalenverteller Wim Verbunt uit Udenhout schreef een spannend verhaal voor zijn kleinzoon Teun (4).

…Even later tikte Philip Cocu op mijn arm, ik keek op en Philip vroeg aan mij, “Pepijn waar wil je spelen voor of achter´. Ik zei: “rechtsachter op de plaats van Santiago Arias” Philip zei: “okay, ga maar warm lopen en doe je schoenen goed vast dan zet ik jou in de tweede helft op de plaats van Arias”  Zal PSV winnen van PEC-Zwolle? Benieuwd hoe dit afloopt? Lees snel verder en klik op de foto.

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op