De Schakel
Bedrijf in beeld
Happy Spring! Vier de lente met Latenzo!

In het weekend van 23 en 24 maart presenteerde Latenzo de nieuwe voorjaars- en zomercollectie. Het nieuwe fashion-seizoen werd ingeluid door twee spetterende dagen met een aantal leuke bijkomstigheden voor hun klanten. Zo werd de nieuwe lente- en zomercollectie geshowd…


In het weekend van 23 en 24 maart presenteerde Latenzo de nieuwe voorjaars- en zomercollectie.

Het nieuwe fashion-seizoen werd ingeluid door twee spetterende dagen met een aantal leuke bijkomstigheden voor hun klanten. Zo werd de nieuwe lente- en zomercollectie geshowd door mannequins, waren er heerlijke Lentebok biertjes om de smaakpapillen te prikkelen en konden de dames zich onderwerpen aan een huidanalyse. Tenslotte mochten de heer Oerlemans en mevrouw Kuijpers hun gewonnen reischeque t.w.v. 500 euro in ontvangst nemen. Al met al mogen we spreken van een zeer geslaagd fashion-event!


Natuurlijk staat fashion bij Latenzo centraal en er hangt dan ook volop mooie, stijlvolle en stoere kwaliteitskleding in onze rekken. Naast de vertrouwde merken als Nikkie, Expresso, Taifun, Aaiko, Yaya en Vila, hebben we ook nieuwkomers als Alix The Label, Moliin Copenhagen en JcSophie. Ook de échte mannen hebben bij Latenzo volop keus; Cast Iron, No Excess, Myer, Mac, Vanguard, State of Art en natuurlijk PME Legend zijn klaar om gedragen te worden.


Voor wie nog niet bekend is met Latenzo: onze modezaak in Udenhout, met een tweede filiaal in Goirle, heeft u als klant alles te bieden op het gebied van dames- en herenmode, schoenen en lifestyle accessoires, zoals sieraden, horloges en tassen. Voor elke leeftijd, van 14 tot 90 en iedere prijsklasse is deze uitstekend gesorteerde modezaak een ‘must’ voor iedereen die zich wil kleden naar de laatste modetrends.


Latenzo Udenhout is iedere dag geopend vanaf 10:00 en op zondag vanaf 12:00. Met gratis parkeergelegenheid kunt u altijd makkelijk uw auto kwijt. Tijdens het winkelen kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij. Bent u er rond de middag van dinsdag t/m zaterdag? Dan biedt Latenzo de betalende klanten een gratis lunch aan!

Tekst en foto’s: de redactie (bron: Latenzo)

Latenzo Fashion Lifestyle
Kreitenmolenstraat 80
5071 BH Udenhout
013-5116096
info@latenzo.nl
www.latenzo.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op