De Schakel
Bedrijf in beeld
Hair2Day: ondernemers- uitdagingen in Corona tijd

Cindy Stoopen van Hair2Day Professionals sloot 24 maart door de coronamaatregelen tijdelijk de deuren. Met pijn in het hart en hopelijk met het vooruitzicht dat de salon binnenkort weer open mag. ‘De afgelopen weken werkten wij al met de nodige…


Cindy Stoopen van Hair2Day Professionals sloot 24 maart door de coronamaatregelen tijdelijk de deuren. Met pijn in het hart en hopelijk met het vooruitzicht dat de salon binnenkort weer open mag. ‘De afgelopen weken werkten wij al met de nodige voorzorgsmaatregelen, zo goed als dat ging, door. Ik ben mijn team daar heel dankbaar voor. Maar nu zijn we dicht, net als mijn collega’s in het dorp en veel andere ondernemers’, zegt Cindy. Tijd om stil te zitten is er echter niet.

‘We pakken nu de salon aan. Doen de nodige werkzaamheden en verfklussen, zodat de salon er straks, als we weer open mogen, spik en span uitziet. Klanten blijven de weg naar ons gelukkig wel vinden. We beantwoorden veel vragen via mail en social media en posten daar ook de laatste ontwikkelingen, leuke filmpjes, tips en acties.

Topconditie
Ik hoop dat mensen nu even de tijd nemen hun haar in topconditie te krijgen. We hebben hele fijne shampoos, conditioners en maskers of spoelingen om je kleur op te frissen. De producten zijn bij ons op te halen en desnoods bezorgen we ze thuis.
Ik zie veel collega’s kleurpakketten rondbrengen, maar daar ben ik geen voorstander van. Je hebt dan wel de verf, maar niet de techniek om het aan te brengen. Het is precisiewerk hoe je verf aanbrengt en hoe lang het moet inwerken. Overlapt de verf op je al gekleurde haar, dan krijg je donkere balken. Knoei je de verf op de lichtere gedeeltes, dan krijg je een pantereffect. Werkt het te kort in, dekt het niet genoeg. Liever geef ik de klant nu een uitgroeispray mee als tussenoplossing, waarvan ze het aankoopbedrag bij hun volgende kleurbehandeling terugkrijgen’.

Nominatie coiffure award
Cindy en haar team doen voor de 10ekeer mee aan de Coiffure Award, een prestigieuze kappers-wedstrijd. ‘Wij hebben deze 10 keer 27 series ingezonden. Waren één keer 3een één keer 2evan Nederland. Ook dit jaar mag Hair2Day zich weer rekenen tot de kanshebbers voor de felbegeerde prijs. ‘Het gala van de uitreiking is uitgesteld naar 13 september, dus ik mag nog een half jaar in spanning zitten’. Cindy hoopt na jaren tot de favorieten behoort te hebben, eens de 1eprijs te winnen. 
‘In de etalage hangen de foto’s van onze inzendingen. Ik ben reuze trots wat wij met ons team hebben bereikt. Voor nu zou ik willen zeggen: samen staan we sterk #stayhealthy #stayconnected’

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: Jimmy Bollaerts

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op