De Schakel
Bedrijf in beeld
Hair2Day creëert de mooiste looks voor de feestdagen

Balayage, face-frame, dip-dye, ombré of frosting? Zo maar een greep uit de nieuwste haarkleurtechnieken om het haar van een prachtige kleur met natuurlijke look te voorzien. Bij Hair2Day Professionals draaien ze deze weken overuren om iedereen van een prachtige nieuwe…

Balayage, face-frame, dip-dye, ombré of frosting? Zo maar een greep uit de nieuwste haarkleurtechnieken om het haar van een prachtige kleur met natuurlijke look te voorzien. Bij Hair2Day Professionals draaien ze deze weken overuren om iedereen van een prachtige nieuwe coupe en kleur te voorzien. Helemaal klaar om tijdens de feestdagen te shinen!

Cindy Stoopen, eigenaresse van Hair2Day, maakt lange dagen. De winnares van de Coiffure Award 2020/2021 houdt nog steeds enorm van haar passie. ‘Ik wil iedereen blij maken met een mooie coupe en kleur’. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat alle klanten waardig haar salon verlaten.

 

De afgelopen jaren waren er veel uitdagingen. Corona, lock-down en nu weer de energieprijzen. En ook krapte op de arbeidsmarkt. Cindy is echter altijd optimistisch. ‘Voor iedere uitdaging is er een oplossing.’

Haar team heeft dezelfde passie en samen creëren ze de mooiste looks die ze via social media delen. Om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen worden veel trainingen en cursussen gevolgd. Cindy houdt er van dit aan de jongste generatie kappers over te brengen en heeft naast een aantal hele goede teamleden ook altijd net afgestudeerden van de kappersschool in dienst.

 

Coiffure Award 2023

Op dit moment is Cindy en collega Romée bezig met de nieuwe inzending te maken voor de Coiffure Award 2023. Het bedenken van een concept en dan de uitvoer in styling, make-up en fotografie is een hele puzzel, maar ontzettend leuk om te doen. ‘Het zou enorm gaaf zijn weer te winnen’. Ook Romée won al eens een Coiffure Award, dus samen zijn ze een ijzersterk team.

 

December

Maar eerst de laatste weken van het jaar afronden. ‘We werken keihard om zoveel mogelijk mensen op zijn kerst/oudjaars best te laten zien. We hebben nog een paar plaatsjes vrij. Voor onder de kerstboom heb ik ook mooie pakketten van producten voor verzorging van je haar en huid.

Iedereen die een afspraak heeft mag een kerstbal krassen en maakt ook nog een kans op geweldige prijzen.

 

Kom jij het team versterken?

Talentvolle kappers zijn van harte welkom het team te komen versterken. Zo gaan we 2023 in met een leuk en gezellig team.

 

Hair2Day Professionals

Kerkstraat 36,
5056 AC Berkel-Enschot
013-5450148
www.hair2daypro.nl

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op