De Schakel
Bedrijf in beeld
GSM Reparatie Brabant ( 013-333 33 33 )

Half maart opende GSM Reparatie Brabant haar deur op winkelcentrum Koningsoord. GSM Reparatie Brabant is van en wordt geleid door Cahit, zijn vrouw Ferda en Mustafa. GSM-reparatie repareert GSM’s van alle bekende merken zoals IPhone, Samsung en Huawei. Zij repareren…

Half maart opende GSM Reparatie Brabant haar deur op winkelcentrum Koningsoord. GSM Reparatie Brabant is van en wordt geleid door Cahit, zijn vrouw Ferda en Mustafa. GSM-reparatie repareert GSM’s van alle bekende merken zoals IPhone, Samsung en Huawei. Zij repareren niet alleen GSM’s maar ook Ipad’s, I watches, tablets en laptops. Daarnaast kun je bij hen ook nieuwe of gebruikte apparaten kopen.

 

GSM Reparatie Brabant is een mooie lichte winkel, ruim van opzet, een mooie balie, maar ook een tafel die uitnodigt om even plaats te nemen zodat je als klant goed geadviseerd kan worden. Een van de vaak voorkomende reparaties is het herstellen van waterschade. Wie heeft niet in zijn familie een keer meegemaakt dat bij toiletbezoek de GSM uit de achterzak in het toilet viel? Cahit geeft aan dat de waterschade bijna altijd te herstellen is. Mustafa heeft 22 jaar ervaring als monteur en zet deze ervaring daarvoor in. De uitdaging is om iedere klant met alle mogelijke schade te helpen en hun streven is om dit binnen een uur te doen. Hoe fijn kan het zijn: je geeft je GSM kapot af bij GSM Reparatie Brabant, gaat verder boodschappen doen en een uur later haal je hem weer, gerepareerd, op.

 

Cahit geeft aan dat repareren goed is, maar voorkomen nog beter. Graag geeft hij zijn klanten advies hoe zij kunnen voorkomen dat dure beschadigingen ontstaan. Een van de belangrijkst dingen is schermbeveiliging. Een kapot scherm kost, afhankelijk van je mobieltje al snel € 79,-. Een scherm protector koop je bij hen al vanaf € 10, – a € 20 afhankelijk van het type. Gsm-reparatie heeft ook nagenoeg alle batterijen en opladers op voorraad, zo niet dan bestellen ze het voor je. Ook rekken vol met hoesjes en andere accessoires hangen mooi en overzichtelijk in de winkel.

 

De verkoop houdt bij hen niet op met verstrekken en afrekenen. Bij het verkopen van een oplader wordt deze even door Cahit uit de verpakking gehaald en aangesloten om zeker te zijn dat het werkt bij het meegebrachte mobieltje. Daaruit blijkt oprechte klantgerichtheid en de jarenlange ervaring van Cahit. GSM Reparatie Brabant: een prettige winkel, waar je goed advies krijgt, makkelijk bereikbaar en waar reparatie als het enigszins kan, binnen een uur plaatsvindt.

 

Tekst: Wilma de Jong (de Wegwijzer)

Foto: Fotogalerie Angelique

 

GSM Reparatie Brabant

Koningsoord 179

5057 DL Berkel-Enschot

013-333 33 33

[email protected]

www.gsmreparatiebrabant.nl

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op