De Schakel
Bedrijf in beeld
Grip! Kidswear is klaar voor business

De voorletters van alle gezinsleden van Ingrid van Rooij zijn verwerkt in het woord Grip! Het zorgt voor een stoere naam, die past bij het enthousiasme waarmee Ingrid haar kindermodebedrijf is aangegaan en heeft uitgebreid tot wat het nu is!  Ingrid Ingrid…

De voorletters van alle gezinsleden van Ingrid van Rooij zijn verwerkt in het woord Grip! Het zorgt voor een stoere naam, die past bij het enthousiasme waarmee Ingrid haar kindermodebedrijf is aangegaan en heeft uitgebreid tot wat het nu is! 

Ingrid
Ingrid van Rooij liep tegen een partij kinderkleding aan bij het online zoeken naar iets leuks voor haar kinderen. De overige kledingstukken verkocht zij soms door aan de kinderen van familie of collega’s. 

Zo is Ingrids hobby zich gaan uitbreiden en is deze inmiddels uitgegroeid tot een heuse winkel met een uitgebreid aanbod aan leuke, betaalbare merkkleding voor baby´s, peuters en tieners. 

Betaalbare mode
Met afwisselend outlet kindermode en ook nieuwe collectie, biedt Ingrid merken aan zoals Skurk, Cars en Vinrose in de maten 56 t/m maat 176. De collectie wisselt snel en er is voor ieder wat wils; stoer, chique, hip en klassiek. Voor nu is de winkel open op woensdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. 23 sept.) van 10.00 tot 16.00 uur. Maar houd de Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie!

Tekst: Kelly Heijzelaar
Fotografie: Bas Haans

Grip! Kidswear
St. Willibrordstraat 32
5056 HW Berkel-Enschot
06-40210622
www.gripkidswear.nl
info@gripkidswear.nl
www.facebook.com/gripkidswear

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op