De Schakel
Nieuws
Gouden jubileumweekend voor White Demons

Twee dagen vol met bruisende activiteiten, speciaal gebrouwen biertjes en een bekerfinale voor het herenteam. En dat allemaal tijdens een zonovergoten weekend op Sportpark De Rauwbraken. Handbalvereniging White Demons vierde afgelopen zaterdag 13 mei en zondag 14 mei het 50…

Twee dagen vol met bruisende activiteiten, speciaal gebrouwen biertjes en een bekerfinale voor het herenteam. En dat allemaal tijdens een zonovergoten weekend op Sportpark De Rauwbraken. Handbalvereniging White Demons vierde afgelopen zaterdag 13 mei en zondag 14 mei het 50 jaar bestaan van de club.

 

Het jubileumweekend werd op de zaterdag afgetrapt met een middag voor de jeugd. Vanuit het clubhuis klonk er gezellige feestmuziek en terwijl hun ouders genoten van een lekker drankje en het zonnetje, leefden de jeugdleden zich uit tijdens een van de vele sportieve activiteiten. Zo was er een lasergame, een stormbaan, een quiz in het clubhuis en verzorgde handboogvereniging De Meierijers een clinic. De dag werd afgesloten met een barbecue, een reünie en een feestavond.

Sportieve vriendschap

Tom van de Water vertelt met trots en enthousiasme over het jubileumweekend. ‘De kracht van onze club wordt gekenmerkt door sportieve vriendschap. Zo staat het ook letterlijk in ons clublied: “De kraacht van White Demons is de clubsfeer, sportieve vriendschap, elluke keer.” Iedereen is erg betrokken bij het jubileum en dat vieren we graag. We hebben speciale vlaggen en jubileumshirts laten maken en er zijn ook twee speciale biertjes gebrouwen: “De Kraacht van” en “De Witte van”. Ook het sportieve element wordt in het jubileumweekend niet vergeten. Op zondag gaan we met een grote groep leden met de bus naar Bakel om ons herenteam aan te moedigen tijdens de bekerfinale.’

Lintje, Ereprent en beker

Tijdens de feestavond benoemde wethouder Maarten van Asten Ries Vugts tot Lid in de orde van Oranje Nassau en de handbalvereniging zelf ontving de Tilburgse Ereprent. En de beker? Die verdient een plek in de prijzenkast, want het herenteam wist zondag de bekerfinale te winnen. Een mooie bekroning van het jubileum.

Tekst: Noortje de Kok

Foto’s: HV White Demons

 

 

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op