De Schakel
Nieuws
Gezonde Maaltijdservice nu ook in Berkel-Enschot e.o

Edwin en Marina Smits bieden thuismaaltijden voor ouderen, alleenstaanden, thuis herstellenden en voor iedereen die lekker en gezond wil eten en geen zin of tijd heeft om zelf een maaltijd op tafel te zetten. Verse, gezonde en smakelijke maaltijden worden…

Edwin en Marina Smits bieden thuismaaltijden voor ouderen, alleenstaanden, thuis herstellenden en voor iedereen die lekker en gezond wil eten en geen zin of tijd heeft om zelf een maaltijd op tafel te zetten.

Verse, gezonde en smakelijke maaltijden worden een of twee keer per week bezorgd en zijn te bewaren in de koelkast. Ze bieden meer dan alleen een maaltijd. ‘We vinden het sociale aspect erg belangrijk. Zo helpen we graag met de uitleg voor het opwarmen, de invulling van de menulijsten en maken we vaak even een praatje’, aldus Marina.

‘Je merkt dat steeds meer mensen zich realiseren dat gezonde voeding belangrijk is, zeker bij de groep ouderen komt ondervoeding nogal eens voor. We hebben ervaren dat ouderen niet altijd meer in staat zijn om hun boodschappen te doen en zelf te koken. Het is niet altijd mogelijk dat de zorg opgepakt wordt door familie, buren en mantelzorgers. Eten met Gemak past het beste bij onze visie; gezonde voeding, service, kwaliteit en er is geen afnameverplichting voor de klanten, je zit dus nergens aan vast. “Alles mag en niets moet” dat is ons motto’, vertelt Edwin.

Meer informatie of wilt u graag eens proeven dan kunt u contact opnemen via 013-8200954 of via smits@etenmetgemak.nl.
Kijk ook eens op de website www.etenmetgemak.nl

About the author

Related Posts