De Schakel
Foto's
Foto album Schaatsen in Knollevretersgat

Klik op de foto voor het foto album. Foto’s: Bas Haans Fotografie Een uitverlichte knol en een blauw-geel dak op Boerderij Denissen. Hier en daar wappert een blauw-gele vlag en zijn toch huizen versierd. Carnaval is gelukkig niet helemaal stilletjes…

Klik op de foto voor het foto album.

Foto’s: Bas Haans Fotografie

Een uitverlichte knol en een blauw-geel dak op Boerderij Denissen. Hier en daar wappert een blauw-gele vlag en zijn toch huizen versierd. Carnaval is gelukkig niet helemaal stilletjes voorbijgegaan. De voorzitter van de SOK gaf officieel het startsein met een bescheiden muzikale omlijsting. Bij de fervente carnavalsvierders kon je de gedachten van het gezicht aflezen: Carnaval in Knollevretersgat wordt duidelijk gemist! Een feestelijke Drive By Carnaval trok door het dorp om bestelde carnavalspakketten thuis te bezorgen; op veel plekken werd carnaval in kleine kring gevierd!

Met man en macht is gewerkt aan het schaatsbaantje in het Burg. Brenderstraatje. Het harde werken werd beloond met een weekend schaatsplezier voor met name de kleintjes. Ook op andere plekken in het dorp werd het ijs en sneeuw opgezocht. Voor de winterwandelaars was een leuke wandeling uitgezet langs de horecagelegenheden waar een lekker drankje of hapje kon worden meegenomen. Onze fotograaf Bas Haans ging op pad om de winterse sfeer in Knollevretersgat vast te leggen.

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op