De Schakel
Bedrijf in beeld
Fabulous Hairdesign: ontspanning en kwaliteit voor iedereen

Fabulous Hairdesign aan de Kerkstraat richt zich al achttien jaar op een ontspannen behandeling voor jong en oud. Daniël Groeneweg begon op 26-jarige leeftijd zijn eigen salon en oefent zijn vak nog steeds met veel passie uit. Dit doet hij…

Fabulous Hairdesign aan de Kerkstraat richt zich al achttien jaar op een ontspannen behandeling voor jong en oud. Daniël Groeneweg begon op 26-jarige leeftijd zijn eigen salon en oefent zijn vak nog steeds met veel passie uit. Dit doet hij samen met zijn rechterhand en topstylist Mandy Brühns.

Kwaliteit en service staan bij de salon hoog in het vaandel en zij doen er alles aan om dit na te streven. ‘We laten ons bijscholen in binnen- en buitenland door exclusieve merken zoals Macadamia en La Biosthetique.’ Samen met de merken TIGI en Beverly Hills zijn dat ook de kwaliteitsproducten waar de salon mee werkt.

Als het op ontspanning aankomt, komen klanten niets tekort.

Naast de kwaliteit wil Fabulous ontspanning bieden en voor iedereen toegankelijk zijn. ‘We zorgen ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt en geven vakkundig advies dat ook echt bij de klant past’, zegt Daniel. Als het op ontspanning aankomt, komen klanten niets tekort. De salon is een aantal jaren geleden verbouwd en voorzien van luxe massagestoelen die gebruikt worden bij het wassen van de haren.

Je kan bij de kapsalon terecht voor het knippen, föhnen en verven van je haar, maar ook voor keratinebehandelingen en kleuradvies. Fabulous Hairdesign werkt van dinsdag tot en met zaterdag op afspraak: ‘zo hoeft de klant nooit lang te wachten.’ Parkeren kan voor de deur.

***

Contactgegevens van Fabulous Haardesign vindt u voor in Weekblad de Schakel onder Bedrijven Contacten en op deze website onder Diversen.

Tekst: Annebelle Nooteboom
Fotograaf: Bas Haans

[Fotobijschrift] Vlnr: Mandy Brühns, Daniël Groeneweg en Chelly Udes

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op