De Schakel
Politie
Even voorstellen: wijkagent Nihat Karacan

Beste bewoners, graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Nihat Karacan en ik ben sinds kort naast collega Goof van Bragt de nieuwe wijkagent Berkel-Enschot. Al meer dan 21 jaar ben ik werkzaam bij de politie en…

Beste bewoners, graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Nihat Karacan en ik ben sinds kort naast collega Goof van Bragt de nieuwe wijkagent Berkel-Enschot. Al meer dan 21 jaar ben ik werkzaam bij de politie en dit doe ik met veel plezier. Vanaf 2016 ben ik waarnemend wijkagent geweest in het dorp Udenhout. Ik woon 11 jaar samen met mijn vriendin Jennifer en haar dochter Brandy. In onze vrije tijd genieten we graag van lekker eten en drinken, mooie vakanties en de natuur. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met bewoners en partners in Berkel-Enschot. Mocht u vragen hebben schroom dan niet en stel ze. Met goede communicatie wordt meer bereikt.

T: 0900-8844
cluster-2.groene-beemden@politie.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op