De Schakel
Nieuws
Engelse Taal School viert zilveren jubileum

De Engelse Taal School (ETS) vierde vrijdag haar zilveren jubileum. Vrienden, kennissen en cursisten verzamelden zich bij Riddershoeve om te proosten op de mooie jaren. ‘Ik ben er trots op, maar het was natuurlijk niet mogelijk zonder de cursisten’, zegt…

De Engelse Taal School (ETS) vierde vrijdag haar zilveren jubileum. Vrienden, kennissen en cursisten verzamelden zich bij Riddershoeve om te proosten op de mooie jaren. ‘Ik ben er trots op, maar het was natuurlijk niet mogelijk zonder de cursisten’, zegt eigenaresse Hildegard van Kuilenburg.

 Van Kuilenburg begon ooit op een zolderkamertje met de Engelse Taal School en inmiddels zijn er heel wat mooie mijlpalen voorbij gekomen. ‘De Engelse Taal School is de plaats waar mensen ontdekken hoe een taal hun leven verrijkt’, zei Hildegard in haar toespraak.

Hildegard bewerkte twee boeken voor de Nederlandse markt en ging terug naar de universiteit om haar doctoraal te halen. Inmiddels is er ook een lokaal in Goirle en zijn er al honderden cursisten bekend met de methode.

Jose Schilders is cursist en gaat al vijftien jaar mee met de jaarlijkse meerdaagse schoolreisjes naar Engeland die ETS organiseert, zodat cursisten in contact komen met de taal en cultuur van het land. ‘Ik mis er geen één. Het is altijd heel goed verzorgd en vooral heel erg gezellig.’

Tekst: Annebelle Nooteboom
Fotografie: Peter Timmermans

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op