Wie Pasen zegt, die zegt eieren. Scharreleieren, vrije-uitloopeieren, maïseieren, volkoren eieren en biologische eieren. Die je dan ook weer op verschillende manieren kan klaarmaken; Koken, pocheren, roeren, bakken (spiegelei, geklutst), in een baksel enz. En ik vind dat we de…
Wie Pasen zegt, die zegt eieren. Scharreleieren, vrije-uitloopeieren, maïseieren, volkoren eieren en biologische eieren. Die je dan ook weer op verschillende manieren kan klaarmaken; Koken, pocheren, roeren, bakken (spiegelei, geklutst), in een baksel enz. En ik vind dat we de chocoladepaaseitjes en surprise-eieren ook niet mogen vergeten. Maar in deze rubriek houd ik me maar bij de eieren van de kip. Ik heb deze eitjes gebruikt om daar een eiwrap van te maken, met daarop jawel al rucola van eigen tuin en wat peer, geitenkaas en peper uit de supermarkt.
Het een eenvoudige maaltijd, te gebruiken voor zowel ontbijt, brunch, lunch als avondeten. En laten die gangen waarschijnlijk wel allemaal voorbij komen tijdens het Paasweekend. Geniet ervan, ook van de paaseitjes die ze zo goed verstopt dachten te hebben voor je.
Ingrediënten voor 1 eiwrap met vulling
1 ei
½ peer in reepjes
Handje rucola
1 schijfje geitenkaas
Snufje peper
Kluts een ei en bak in de pan met een beetje olie of boter tot een dunne eiwrap. Snijd de peer in reepjes. Leg de eiwrap op een bord leg de peerreepjes erop, wat rucola erbij en verkruimel dan het schijfje geitenkaas erover en draai wat peper uit de molen.
Bon appetit!
Agenda
8-5-2025 | Schrijfatelier 1&2 |
10-5-2025 | Garagesale Ruivenhouf, Dr. Tombrocklaan en Löblaan |
11-5-2025 | Optreden BEZ, pleinfeest St. Job |
13-5-2025 | Zomermiddagbridge BC Edelweiss |
13-5-2025 | Cursus Klik & Tik |
14-5-2025 | Peuter voorlees halfuurtje |
15-5-2025 | Publieksbijeenkomst Een Westers Beschavingsoffensief? Tastbare verhalen over missie en beeldvorming koloniën en Tilburg |
Iets gevonden of verloren?
Wij maken de match