De Schakel
Bedrijf in beeld
Eetcafé d’n Unent

Ook het Horeca-jasje past Edwin prima   Eigenlijk had Edwin de Laat zijn nieuwe zaak ‘Eetcafé D’n Unent’ eind maart al willen openen, maar zoals bijna overal dit jaar, wist het coronavirus ook hier haar stempel te drukken. De opening…

Ook het Horeca-jasje past Edwin prima

 

Eigenlijk had Edwin de Laat zijn nieuwe zaak ‘Eetcafé D’n Unent’ eind maart al willen openen, maar zoals bijna overal dit jaar, wist het coronavirus ook hier haar stempel te drukken. De opening werd noodgedwongen verzet naar begin juni.

 

In de maanden voorafgaand aan de opening werden al wel verschillende maaltijden bezorgd of afgehaald en hebben tot ver buiten het dorp klanten kennis mogen maken met de inmiddels beroemde ijskoffie (o.a. karamel/vanille, Amaretto, Baileys, Butterscotch, Schrobbeler, limoncello) van D’n Unent.

Uiteraard heeft D’n Unent meer te bieden dan alleen de ijskoffie. Je kan aan de Kreitenmolenstraat terecht voor o.a. je lunch, avondeten, speciaalbieren, high-thee, -wijn, -bier en -icecream, maar zeker ook om een heerlijk vers afgebakken broodje, of avondmenu af te halen.

 

Op het groot opgezette overkapte, verlichte en verwarmde terras zorgt muziek voor een gezellige sfeer tijdens de mooie zomerdagen en -avonden. Maar ook op de koude regenachtige dagen is het geen straf om hier nog lekker buiten te zitten.

Natuurlijk is het binnen ook gezellig met een bar gedeelte, een serre en een brasserie.

Op de avondkaart staan o.a. schnitzel, tournedos, saté, spare ribs, diverse maaltijdsalades en vele andere heerlijke gerechten die allemaal met friet en salade geserveerd worden.

‘Momenteel hebben we een 3-gangen menu met een zeer uitgebreide keuze voor slechts € 19,50’, vertelt Edwin trots.

 

Wanneer u geen grote honger hebt is er bij D’n Unent ook ruimte om lekker te borrelen met allerlei lekkere hapjes zoals een kaasplankje, gemengde snacks, bourgondiër bitterballen, nacho’s enz.

 

Groepen zijn ook van harte welkom, we hebben mogelijkheden om binnen de corona maatregelen groepen te ontvangen op een manier dat iedereen toch “bij elkaar” zit. Wil je iets leuks doen met een paar vrienden/familie/buren, dan kun je ook bij D’n Unent terecht van budget tot VIP. Op de website van eetcafé D’n Unent (www.dnunent.nl) staan ook nog diverse mogelijkheden voor het afhuren van een gedeelte of het volledige eetcafé.

 

Eetcafé d’n Unent is geopend van woensdag t/m zondag van 10.30 tot 00.00 uur. De keuken is open van 11.30 tot 21.30 uur.

 

Tekst en foto: Pieter Michielsen (De Wegwijzer)

 

Eetcafé d’n Unent
Kreitenmolenstraat 59
5071 BB Udenhout
T:  0135113612
E:  edwin@dnunent.nl
I:  www.dnunent.nl

FB   INST

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op