De Schakel
Bedrijf in beeld
Een voorproefje van Restaurant The George  

Zin in een borrel of op zoek naar de ideale locatie voor een zakenlunch? Kijk je stiekem uit naar die heerlijke zomeravonden, uitgebreid dinerend op een zonnig terras? Proef het lekkere eten en de fijne sfeer van Restaurant The George,…

Zin in een borrel of op zoek naar de ideale locatie voor een zakenlunch? Kijk je stiekem uit naar die heerlijke zomeravonden, uitgebreid dinerend op een zonnig terras? Proef het lekkere eten en de fijne sfeer van Restaurant The George, het nieuwe restaurant van Hotel de Leijhof in Oisterwijk. 

Een landhuis uit 1874, sinds tien jaar een hotel en nu vier jaar bekend onder de huidige naam. Hotel de Leijhof Oisterwijk heeft een vertrouwd verleden, maar deinst niet terug voor een nieuwe toekomst. Zo zette het hotel een paar maanden geleden een vernieuwende stap met de komst van Restaurant The George. Een open keuken, een wijnkast gevuld met een uitgebreid assortiment wijnen en diverse kruiden uit eigen kas. Ruimtelijk en knus, persoonlijk, met voor elk wat wils. Restaurant The George: een culinaire hotspot.

En dat allemaal te vinden bij onze goede buur Oisterwijk, met zijn prachtige bossen en vennen, ‘de parel in het groen’. Ook voor de Berkel-Enschottenaar is The George zeker een bezoek waard.

Drukte en rust
Het is vanuit Berkel-Enschot  maar enkele kilometers rijden, en bestemming ‘Heusdensebaan 7’ is bereikt. Rijd een stukje verder, en je bevindt je binnen de kortste keren te midden van oogverblindende natuur. Een aantrekkelijk verblijf voor gasten, verteltHotel Manager Thomas Dijst. “Dichtbij de drukte van de stad, met de rust van het buitenleven om de hoek.” Een ander pluspunt: attracties als de Efteling en Beekse Bergen zijn vanaf Oisterwijk goed te bereiken.
De Leijhof’s nieuwe eetgelegenheid maakt het, wat Dijst betreft, af. De voorheen ‘afgelegen’ keuken ligt nu te midden van het restaurant, en is ook nog eens open. “We hebben meer interactie met onze gasten”, vertelt Dijst. “Dat draagt ongetwijfeld bij aan debeleving.”

Concurrentie
Ook goed om te weten: ook niet-overnachters kunnen dagelijks, voor ontbijt, lunch of diner, in Restaurant The George aanschuiven. Je kan er genieten van een internationale kaart met een ruime keuze aan gerechten. De signature van Chef Dylan van Hirtum is het koken met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Daarnaast biedt het restaurant voor de echte vleesliefhebber Dry-Aged Herefords rund welke wordt bereid op de Big Green Egg. Houd u meer van vis dan staat kreeft ook op het menu. Een ware beleving voor echte foodies!

Natuurlijk moet het nieuwe restaurant rekening houden met zijn Oisterwijkse concurrenten, met name met de altijd bomvolle terrasjes op de Lind. Maar een positieve manager Dijst laat weten: “Ik spreek mijn waardering uit voor onze collega’s. De Lind zorgt voor sfeer in Oisterwijk, en daar mogen we alleen maar blij mee zijn. Bovendien komen gasten zo vanzelf ook bij ons terecht, en zullen ze zien: het is ook fijn om hier te zijn!”

Voor een sfeerimpressie van het restaurant The George klik hier

Tekst: Sabine Doevendans
Foto: Hotel de Leijhof Oisterwijk

Hotel de Leijhof Oisterwijk
Heusdensebaan 7
5061 PM Oisterwijk
[email protected]
www.leijhof.nl
013-5231123
Whatsapp: 06-20202524
Facebook, Instagram, Twitter, tripadvisor

About the author

Related Posts