De Schakel
Bedrijf in beeld
Een eeuw Boomrooierij Weijtmans

Onze particuliere klant krijgt een boom cadeau!   Dat onze roots onlosmakelijk verbonden zijn met de regio mag duidelijk zijn. We hadden begin vorig jaar dan ook een groot Eeuwfeest in Udenhout in gedachte. Helaas, corona gooide roet in het…

Onze particuliere klant krijgt een boom cadeau!

 

Dat onze roots onlosmakelijk verbonden zijn met de regio mag duidelijk zijn. We hadden begin vorig jaar dan ook een groot Eeuwfeest in Udenhout in gedachte. Helaas, corona gooide roet in het eten. Maar Kees Weijtmans bedacht zoals altijd een creatieve oplossing. Gedurende het jubileumjaar vraagt hij aandacht voor de uitbreiding van het bomenarsenaal in Nederland. Want 100 jaar Boomrooierij Weijtmans mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Hij bedacht daarom twee mooie acties om het bomenarsenaal in Nederland in stand te houden en waar mogelijk uit te breiden.

 


van links naar rechts; vader Wim, Kees, beeld van (opa) Kees Weijtmans

 

Van handwerk naar een hypermodern bedrijf

Handwerk veranderde en werd vervangen door een tractor. De technische ontwikkelingen die in de tijd plaats vonden werden omarmd door de familie Weijtmans. Met name de laatste decennia. Want Kees weet precies wat hij graag wil bereiken. Zo snel, gemakkelijk, veilig en duurzaam mogelijk bomen rooien, snoeien en verwijderen. Daarvoor deelt hij zijn kennis en vakmanschap met zijn toeleveranciers om er samen met hen voor te zorgen dat de gewenste innovatie gerealiseerd wordt. Een voorbeeld hiervan zijn de unieke telescoopkranen. Met deze kranen kunnen bomen tot een hoogte van maar liefst 42 meter veilig en gecontroleerd worden verwijderd.

 

 

Jubileumjaar in het teken van MEER BOMEN DE GROND IN

Boomrooierij Weijtmans richt de aandacht in dit jubileumjaar op een tweetal branche gerelateerde events; De Bomen Nederland Studenten Challenge en een actie voor hun particuliere klanten; de actie Boom voor een Boom.Waarbij iedere particuliere opdrachtgever voor het verwijderen van een boom een nieuwe boom cadeau krijgt.

 

Bomen Nederland Studenten Challenge

Hbo studenten van vak-gerelateerde Hbo-opleidingen BUAS, HAS en Van Hall Larenstein werken momenteel concrete plannen uit. Uitvoerbare plannen met haalbaarheidsstudies die ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Enerzijds om de ambitie, meer bomen in Nederland, de aandacht te geven die het verdient en anderzijds stappen te zetten om het beste plan ook echt uit te gaan voeren. “Niet praten maar doen” is het motto van Kees.

 

 

Onze particuliere klant krijgt een boom cadeau

Op 2 april start de actie boom voor een boom. Alle particuliere klanten die opdracht geven door ons een of meerdere bomen te laten verwijderen krijgen van ons een nieuwe boom* cadeau. Letterlijk een boom voor een boom. We willen niets liever dan bijdragen aan een groene gezonde leefomgeving. Doet u mee?

*max 5 bomen per klant

 

Uitgebreide informatie over de actie Boom voor een Boom vindt u op boomrooierijweijtmans.nl of rechtstreeks op onze actie website boomvooreenboom.nl.

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op