De Schakel
Bedrijf in beeld
Dermavision, centrum voor huidzorg

Dermavision, centrum voor huidzorg is in Waalwijk en Tilburg te vinden en is per heden haar uren aan het uitbreiden in de vestiging in Berkel-Enschot. Deze mooie en rustig gelegen locatie ontvangt graag klanten met uiteenlopende klachten voor zowel huidtherapie…

Dermavision, centrum voor huidzorg is in Waalwijk en Tilburg te vinden en is per heden haar uren aan het uitbreiden in de vestiging in Berkel-Enschot. Deze mooie en rustig gelegen locatie ontvangt graag klanten met uiteenlopende klachten voor zowel huidtherapie als huidverbetering alsmede ontspanning.

Jessy Wolfs, eigenaresse
Jessy Wolfs is de eigenaresse van Dermavision. Zij heeft na het afronden van het Atheneum altijd al iets praktisch willen doen. Ze heeft op HBO niveau huidtherapie gestudeerd en al snel volgde het opzetten van haar eigen bedrijf. Jessy werkt met twee andere huidtherapeuten samen en heeft haar krachten gebundeld met huidtherapeuten in de regio Tilburg, die zich als beroepsgroep kenbaar maken door bijvoorbeeld bij de Verbeeten Challenge (samen sportief tegen kanker) mensen met zonnebrandcrème in te smeren.

Dermavision
Dermavision heeft zich in 2006 in een gezondheidscentrum in Waalwijk gevestigd. In 2015 is een vestiging in Tilburg tot stand gekomen in een pand waar meer de nadruk ligt op lifestyle en voeding. Het pand in Berkel-Enschot heeft een rustige uitstraling en op alle locaties worden dezelfde behandelingen geboden. Samenwerken met verschillende disciplines wordt als erg belangrijk gezien. Soms stuurt de praktijk door naar bijv. een fysiotherapeut of allergoloog. En de praktijk krijgt op zijn beurt weer mensen via verschillende wegen doorgestuurd.

Behandelingen
Huidtherapie gaat verder dan de schoonheidsspecialiste. De huidtherapeut is BIG-geregistreerd en mag naast het gebruik van schoonheidsproducten van bijvoorbeeld Louis Widmer met middelen werken die normaliter door een arts voorgeschreven worden (zoals bij behandeling tegen acne). Onderscheidend zijn daarnaast technieken na een oncologische behandeling. Vastzittend (litteken)weefsel geeft middels de fascietechniek (oprekken) weer meer bewegingsvrijheid. De verbluffende PlexR ingreep, waarmee zonder chirurgie een ooglid-correctie of facelift gedaan wordt, is ook onderdeel van het behandelaanbod. Tot slot is het psychologische effect niet te miskennen; “je kunt mensen zo ontzettend blij maken, dat is echt heel mooi”, zegt Jessy.

Tekst: Kelly Heijzelaar
Foto: Peter Timmermans

Dermavision Huidzorg
Lijsterbeslaan 58
5056 XK Berkel-Enschot
T: 013-8894673

[email protected]
www.dermavision.nl
Facebook

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op