De Schakel
Bedrijf in beeld
Denksportcentrum B-E

In 2010 zijn Karin & Peter Voorhaar een eigen Denksportcentrum gestart in de Molenstraat 12 te Berkel-Enschot (vlakbij de Willibrorduskerk). De twee zalen en de bar ademen een gemoedelijke sfeer uit; met ’n knipoog naar Oostenrijk. Dit laatste heeft een…

In 2010 zijn Karin & Peter Voorhaar een eigen Denksportcentrum gestart in de Molenstraat 12 te Berkel-Enschot (vlakbij de Willibrorduskerk).

De twee zalen en de bar ademen een gemoedelijke sfeer uit; met ’n knipoog naar Oostenrijk. Dit laatste heeft een eigen verhaal: uitbater Peter Voorhaar gaat als skileraar al meer dan 25 jaar met gehandicapte wintersporters van de VGW naar Maria Alm in Oostenrijk. En Karin komt uit een ondernemersgezin waar dienstverlening en gastvrijheid op de eerste plaats stonden. Kortom, een ideale match samen én een welkome aanvulling voor Berkel-Enschot en omgeving.

Gemoedelijke locatie voor ieder feestje of verenigingsactiviteit

Karin vertelt enthousiast welke diverse soorten cursussen bij het Denksportcentrum mogelijk zijn. “Met name bridgecursussen, maar ook reanimatie-, yoga- en taalcursussen en allerlei workshops. Momenteel maken er verschillende verenigingen, politieke partijen, etc. gebruik van onze locatie. Wilt u zelf een vereniging starten of uw bestaande vereniging bij ons huisvesten of heeft u een feest te vieren, bel dan voor het maken van een afspraak zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over allerlei mogelijkheden. Wij werken samen met lokale bedrijven zoals onder meer Catering Wolfs.”

Graag tot ziens in het Denksportcentrum.

Met warme groet,
Peter & Karin Voorhaar

Denksportcentrum
Molenstraat 12
5056 JC Berkel-Enschot
T: 013-5336400
B.g.g. 06-40032072
www.denksportcentrum.nu

Impressie:

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op