De Schakel
Bedrijf in beeld
C’est Moi: huidverbetering en -verjonging met de nieuwste technieken

Welkom bij C’est Moi! Uw lokale schoonheids- en laserontharing specialist. De salon is afgelopen jaar totaal vernieuwd en eigenaresse Harriette Kameier laat trots de twee sfeervolle behandelruimtes zien en toont de onlangs aangeschafte apparaten die extra specialistische behandelingen mogelijk maken.…

Welkom bij C’est Moi! Uw lokale schoonheids- en laserontharing specialist. De salon is afgelopen jaar totaal vernieuwd en eigenaresse Harriette Kameier laat trots de twee sfeervolle behandelruimtes zien en toont de onlangs aangeschafte apparaten die extra specialistische behandelingen mogelijk maken.

‘De grote sfeervolle behandelruimte heeft twee behandelstoelen, waar we ook duo behandelingen kunnen aanbieden. Lynn de Kort heeft haar intrek genomen in een tweede, sfeervolle behandelruimte’, vertelt Harriette. C’est Moi biedt professionele schoonheids- en huidverbeteringsbehandelingen voor zowel dames als heren. Naast de traditionele behandelingen zijn we ons verder gaan specialiseren op daadwerkelijke huidverbeteringsbehandelingen, maar ook het behandelen & verwijderen van pigmentatievlekken, couperose en zelfs tatoeages. Bij deze specialisaties wordt professioneel gewerkt met de allernieuwste technieken en gecertificeerde apparatuur.

 

Behandelingen van hoge kwaliteit in een ontspannen sfeer

 

HIFU Natural Facelift
Onze allernieuwste behandeling is de HIFU-behandeling is een revolutionaire techniek die, door middel van geluidsgolven, het gezicht, hals verstevigd en verstrakt! Deze behandeling werkt tot diep in de huid door, waar het de collageen-aanmaak stimuleert en de verjonging geleidelijk plaatsvindt. ‘Wij zijn ontzettend blij met deze behandeling! Deze geeft effectieve, veilige en vrijwel pijnloze verstrakking zonder de huid en zenuwen te beschadigen. Het is dus een ‘Natural facelift’ zonder operatie’, benadrukt Harriette. ‘Ideaal voor mensen met een ouder wordende huid die liever geen fillers of Facelift wensen.’

YAG laser
‘Met de YAG laser kunnen we meerdere behandelingen uitvoeren’, legt Lynn uit. ‘We verwijderen pigmentvlekken en tatoeages, behandelen couperose en rosacea en voeren een algehele huidverbetering uit met een carbonpeeling.’ De YAG laser is afstelbaar op ieder huidtype. Bij C’est Moi krijgt u deskundig advies over welke behandeling voor uw huid het meest geschikt is. Het exclusieve huidverzorgingsmerk TYRO heeft voor ieder huidtype een passend product en een speciale lijn voor de heren.

Tijd en ruimte voor uzelf
Neem plaats in een van de behandelstoelen van C’est Moi, want u mág tijd voor uzelf maken en een verwenmoment plannen! Kijk op de website welke behandelingen er allemaal geboden worden. De salon heeft ruime openingstijden inclusief de zaterdag en 3 à 4 avonden in de week. Parkeren kan gratis voor de deur. Harriette en Lynn heten u hartelijk welkom en ontvangen u in een persoonlijke en ontspannen sfeer.

Tekst: Ingrid Roets
Foto: Bas Haans

[Fotobijschrift:] Harriette Kameier (links) en Lynn de Kort

C’est Moi Schoonheidssalon
Puccinilaan 10
Berkel-Enschot
www.hkcestmoi.nl
06-42025849

About the author

Related Posts