De Schakel
Nieuws
Café ’t Raadhuis nu officieel van Ellen Grimmelius

Café ’t Raadhuis aan de Raadhuisstraat is al elf jaar een begrip in Berkel-Enschot. Jong en oud komt hier samen voor een borrel, een potje biljart, dart of om te kaarten. ‘Ik ben er altijd en ik weet wat de…

Café ’t Raadhuis aan de Raadhuisstraat is al elf jaar een begrip in Berkel-Enschot. Jong en oud komt hier samen voor een borrel, een potje biljart, dart of om te kaarten. ‘Ik ben er altijd en ik weet wat de vaste gasten drinken’, zegt Grimmelius die sinds 1 maart officieel eigenaresse is van het pand. Zij runde het bruin café hiervoor al jaren, maar met dank aan haar lieve schoonbroer kon ze nu haar wens verwezenlijken.  

‘Het geeft een veel fijner gevoel dat het nu echt van mij is, maar we gaan gewoon op oude voet verder’, zegt Ellen. Voorlopig ziet zij het ook nog niet zitten om te stoppen. ‘Ik ga nog veertien jaar door en daarna zien we wel.’

Het huiskamergevoel is de kracht van ’t Raadhuis

Familiaire sfeer
Dochter en kleindochter helpen nu al mee in de zaak. ‘Mijn kleindochter van acht stapt net zo lief achter de bar om een biertje te tappen.’ Dat huiskamergevoel is de kracht van ’t Raadhuis. ‘Ik heb altijd al in de horeca gewild, maar ik wist niet dat het zo gezellig was.’

Vanaf mei zal ’t Raadhuis ook broodjes en uitsmijters serveren voor een kleine prijs.

Op zaterdag 28 april 2018
is ’t Raadhuis alleen geopend voor genodigden
wegens het 50-jarig jubileum van Ellen Grimmelius.

Tekst: Annebelle Nooteboom
Foto: Bas Haans

Fotobijschrift vlnr: Ellen Grimmelius, dochter Cynthia en
kleindochters: Eldering, Evina en Talisja

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op