De Schakel
Bedrijf in beeld
Bygardo Hairstyle opent nieuw pand in Moergestel

Vol trots stond Chantal van den Bijgaart met haar team vorig jaar juni op de cover van de Schakel. Bygardo Hairstyle was zojuist uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Nederland. Een droom voor Chantal werd werkelijkheid. Als kind al droomde…

Vol trots stond Chantal van den Bijgaart met haar team vorig jaar juni op de cover van de Schakel. Bygardo Hairstyle was zojuist uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Nederland. Een droom voor Chantal werd werkelijkheid. Als kind al droomde zij van een eigen kapsalon. In 2017 startte zij haar eigen salon in het oude pand van La Tuvert. De groei was zo groot, dat Chantal op zoek moest naar een nieuw pand. Op 4 juli opende Bygardo Hairstyle een prachtige nieuw kapsalon aan het Rootven in Moergestel.

 

Chantal werkte 5 jaar voor Kapsalon Giesing en was ruim 3 jaar ambulant. Haar droom van een eigen salon werd in 2017 werkelijkheid toen ze de kans kreeg om La Tuvert in Moergestel over te nemen. Het was een enorme rollercoaster. Niet alleen bezig zijn met haarstyling, maar ook met zaken als financiën, reclame en personeelszaken. Maar klanten bleven haar trouw. Haar passie, spontaniteit en talent zorgden ervoor dat veel mensen de weg naar Moergestel bleven vinden. Met als kroon vorig jaar de prijs voor leukste kapsalon van Nederland.

Coronaperikelen

Bygardo Hairstyle liep voorop in het sluiten van de kapsalon toen de corona perikelen zich aandienden. Chantal sloot de salon maar maakte zich intussen grote zorgen over haar klanten. Ondernemend als Chantal is, zorgde ze ervoor dat de klanten bij haar terecht konden voor verfpakketten, shampoos en verzorgingsproducten.

Nieuw pand

Alhoewel het pand in Moergestel mooi was, groeide de salon na ruim een jaar al uit haar jasje en ging Chantal op zoek naar een nieuw pand.  Ze vond een prachtige ruimte aan het Rootven. Nu er door corona geen fysiek contact met klanten mogelijk was, werkte Chantal dag en nacht aan de verbouwing en inrichting van het nieuwe pand. Met een prachtige eigentijdse styling, een mooie wachtruimte en tafel, een nagelstyling en een uitbreiding met een groot aantal stoelen en wastafels ging het pand er iedere dag mooier uitzien.

 

Feestelijke opening

Op 4 juli was de officiële opening van Bygardo Hairstyle aan het Rootven, geheel corona proof. Chantal is enorm dankbaar dat er nog steeds zoveel klanten uit Berkel-Enschot speciaal voor haar naar Moergestel komen. Het nieuwe pand is gemakkelijk bereikbaar. Via www.bygardo.nl zijn ook online afspraken in te plannen. Parkeren kan langs de weg en de koffie staat klaar.

 

Tekst: Elke van Dommelen
Fotografie: Rick Denissen

 

Bygardo Hairstyle
Rootven 35b
5066 XK Moergestel
013-5133709
[email protected]
www.bygardo.nl

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
[email protected]

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op