De Schakel
Bedrijf in beeld
BUBE

Ondernemers met elkaar verbinden Berkel-Enschot en Udenhout zijn bruisende dorpen. Maar ook dorpen waar veel bedrijven zijn. Eenmanszaken, veel winkels en ook grotere ondernemingen. Veel van deze ondernemers vinden elkaar bij BUBE, de businessclub Udenhout Berkel-Enschot. Zes keer per jaar…

Ondernemers met elkaar verbinden

Berkel-Enschot en Udenhout zijn bruisende dorpen. Maar ook dorpen waar veel bedrijven zijn. Eenmanszaken, veel winkels en ook grotere ondernemingen. Veel van deze ondernemers vinden elkaar bij BUBE, de businessclub Udenhout Berkel-Enschot.

Zes keer per jaar worden er bijeenkomsten gehouden, zoals bedrijfsbezoeken, presentaties en interactieve evenementen. Naast een stukje bedrijfspresentatie is gezelligheid een belangrijk element van de businessclub. Bij alle bijeenkomsten wordt er veel genetwerkt onder het genot van een lekker hapje en overheerlijk diner, verzorgd door de lokale horeca en restaurants. De entree is laagdrempelig en warm, ondernemers voelen zich al snel thuis.

20 jaar BUBE in 2018

Oprichters van het eerste uur zochten vooral de lokale verbinding met elkaar en van beide dorpen. Het bezoeken van elkaars bedrijf en het met elkaar praten over ondernemen is iets wat nog steeds de boventoon voert. De tijden zijn in 20 jaar wel veranderd, maar het ondernemen zelf is nog steeds hetzelfde. Techniek en media hebben enorme sprongen gemaakt. Het is interessant om te zien hoe bedrijven hiermee omgaan. Je kunt elkaar steunen en sparren over het ondernemen.

Bedrijven ondersteunen elkaar, gunnen elkaar opdrachten en werken op vele vlakken met elkaar samen. Soms ontstaan er ook mooie initiatieven. BUBE Business is een bijeenkomst waar mensen bewust op zoek gaan met een gerichte zoekvraag. Hieruit ontstaan soms erg leuke samenwerkingsverbanden.

Binnen BUBE is er een enorme  verscheidenheid aan bedrijven. Vrijwel iedere branche is wel vertegenwoordigd. Heb je dus een specifieke vraag op een bepaald gebied of zoek je hulp bij een bepaalde problematiek dan is het prettig als je al de nodige bedrijven kent.

Introducee

Voorwaarden om lid te mogen worden van BUBE is, dat je waanachtig bent of je bedrijf hebt in Berkel-Enschot of Udenhout. De verbindende factor is ook terug te vinden in het nieuwe logo. De kleuren blauw van Berkel-Enschot en groen van Udenhout zijn met elkaar verbonden en stralen samen kracht uit.

Ook interesse om eens als introducee een bijeenkomst bij te wonen?
Neem contact met ons op via:

[email protected]

Tekst: Elke van Dommelen

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op