De Schakel
BUBE verbindt ondernemers

BUBE is de Businessclub Udenhout-Berkel Enschot en bestond in 2018 20 jaar. Tijdens een aantal gezellige evenementen dit jaar zijn de onderlinge banden van ondernemers gegroeid en versterkt. Beide dorpen kennen veel ondernemers. Het is interessant om eens een van…

BUBE is de Businessclub Udenhout-Berkel Enschot en bestond in 2018 20 jaar. Tijdens een aantal gezellige evenementen dit jaar zijn de onderlinge banden van ondernemers gegroeid en versterkt. Beide dorpen kennen veel ondernemers. Het is interessant om eens een van de bijeenkomsten bij te wonen en lid te worden om zo 2019 extra succesvol te maken.

Wonen of ondernemen in Berkel-Enschot of Udenhout is de voorwaarde om lid te worden van BUBE. BUBE stelt zich ten doel zakelijke en vriendschappelijke contacten tussen ondernemende mensen te bevorderen. De ca 140 leden vormen een mix van ondernemers uit beide dorpen en variëren van zzp-ers tot bestuurders van grotere ondernemingen. Vrijwel alle branches zijn vertegenwoordigd, daarmee een groot platform aan kennis biedend.

Tijdens de gezellige bijeenkomsten wordt deze kennis gedeeld, informatie gegeven, excursies en bedrijfsbezoeken georganiseerd en wordt er genoten van een heerlijk hapje en drankje. Ondernemers kunnen hierin zelf een rol spelen door de organisatie van een bijeenkomst of evenement op zich te nemen. Ook in tijden waarin de economie aantrekt is het interessant om lokaal met elkaar in verbinding te zijn.

BUBE Business
Het business element in de evenementen en de speciale BUBE Business bijeenkomsten biedt ondernemers de mogelijkheid elkaar te leren kennen, het netwerk te vergroten en zo ook uiteindelijk met elkaar zaken te doen. De BUBE-Business bijeenkomsten zorgen voor het inhoudelijk kennis vergroten en interactief met elkaar van gedachten wisselen over actuele onderwerpen.

Kom ook een keer sfeerproeven!
De mix van netwerken, zakendoen en culinair genieten is de mooie en unieke mix die deze businessclub siert. Kom er eens van proeven, zoals bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari! U bent van harte welkom. Kijk op www.bube.nl en mail ons op secretariaat@bube.nl indien u een keer wilt participeren. 

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: BUBE
www.bube.nl

About the author

Related Posts