De Schakel
BUBE Business bijeenkomst op 14 februari

Het ondernemershuis De Businessclub Udenhout – Berkel-Enschot is een vereniging die in 2018 het 20 jarig bestaan vierde. Gedurende het jaar worden er 4 evenementen gehouden en 3 a 4 thema bijeenkomsten onder de noemer BUBE Business. De eerstvolgende BUBE…

Het ondernemershuis

De Businessclub Udenhout – Berkel-Enschot is een vereniging die in 2018 het 20 jarig bestaan vierde. Gedurende het jaar worden er 4 evenementen gehouden en 3 a 4 thema bijeenkomsten onder de noemer BUBE Business. De eerstvolgende BUBE Business bijeenkomst vindt op donderdag 14 februari plaats in het Ondernemershuis in Tilburg.

Ondernemers of ondernemende mensen, woonachtig of handelend in beide dorpen die een keer willen deelnemen zijn van harte uitgenodigd een keer aanwezig te zijn. Ca 140 leden telt de Businessclub en het is altijd interessant om met de leden in gesprek te gaan, te sparren of zelfs samenwerkingen aan te gaan. Deelnemen als lid betekent een jaar lang onderdeel maken van een bruisend netwerk waarbij zakendoen wordt ondersteund met een bourgondisch karakter.

Het mooie van BUBE is dat de leden zelf verantwoordelijk zijn voor de invulling van de 4 evenementen die gedurende het jaar worden gehouden en de thema’s van BUBE Business (3 a 4 per jaar). Deze pro-actieve insteek staat garant voor steeds weer wisselende onderwerpen en verrassende locaties.

Het ondernemershuis
Geopend in voorjaar 2018 was het ondernemershuis in Tilburg meteen een succes. De avond van BUBE Business begint om 19.00 uur. Naast een ondernemer die aan het woord is, volgt een rondleiding over het terrein van de Spoorzone en de Loc-hal. Rond 22.00 uur is er nog een afrondende informele borrel.

Bent u ondernemer en woonachtig of werkzaam in Berkel-Enschot of Udenhout en wilt u een keer kennismaken met BUBE? Kijk dan op www.bube.nlen of mail naar secretariaat@bube.nlen geef u dan op. Graag tot ziens op 14 februari.

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: Jostijn Ligtvoet

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op