De Schakel
Bedrijf in beeld
BUBE bijeenkomst op 16 mei in onze gemeenschappelijke achtertuin ‘De Brand’

De Businessclub Udenhout – Berkel-Enschot is een vereniging die vorig jaar het 20-jarig bestaan vierde. De Businessclub bestaat uit ondernemers en ondernemende mensen, woonachtig of handelend vanuit beide dorpen. Gedurende het jaar worden er 4 evenementen gehouden en 3 à…

De Businessclub Udenhout – Berkel-Enschot is een vereniging die vorig jaar het 20-jarig bestaan vierde. De Businessclub bestaat uit ondernemers en ondernemende mensen, woonachtig of handelend vanuit beide dorpen. Gedurende het jaar worden er 4 evenementen gehouden en 3 à 4 thema bijeenkomsten onder de noemer BUBE Business. De eerstvolgende BUBE bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 mei in natuurgebied ‘De Brand’ en Brasserie De Kat.

‘De Brand’ vormt een gemeenschappelijke achtertuin en vele van ons hebben die nog niet van dichtbij bewonderd. In de hectiek van het drukke ondernemen wordt vaak vergeten tijd vrij te maken voor beweging en ontspanning. Waar kan dat dan beter dan in je eigen achtertuin. ‘De Brand is een natuurgebied dat zich bevindt ten noorden van Udenhout. ‘De Brand’ maakt deel uit van het Nationaal Park ‘De Loonse en Drunense Duinen’ en ligt tussen de eigenlijke duinen en de dorpen Udenhout en Biezenmortel. Onder leiding van natuurgidsen van IVN wordt er een wandeling door ‘De Brand’ gemaakt. Aansluitend wordt er genetwerkt onder het genot van een heerlijk diner bij Brasserie ‘De Kat’. Deze brasserie (voorheen ‘Boslust’ aan de Schoorstraat) ligt aan het begin van een mooie wandeling door het natuurgebied.

Een keer aansluiten
Ondernemers of ondernemende mensen, woonachtig of handelend in beide dorpen die een keer willen deelnemen zijn van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. BUBE telt ruim 120 leden en het is altijd interessant om met de leden in gesprek te gaan, te sparren of zelfs samenwerkingen aan te gaan. Deelnemen als lid betekent een jaar lang onderdeel maken van een bruisend netwerk waarbij zakendoen wordt ondersteund met een bourgondisch karakter.

Het mooie van BUBE is dat de leden zelf verantwoordelijk zijn voor de invulling van de 4 evenementen die gedurende het jaar worden gehouden en de thema’s van BUBE Business (3 a 4 per jaar). Deze pro-actieve insteek staat garant voor steeds weer wisselende onderwerpen en verrassende locaties. Voor dit jaar staat in elk geval nog een culinair event gepland en een bijeenkomst weer in de Spoorzone.

Kennismaking op 16 mei
Bent u ondernemer en woonachtig of werkzaam in Berkel-Enschot of Udenhout en wilt u een keer kennismaken met BUBE? Kijk dan op www.bube.nl en of mail naar [email protected] en geef u dan op. 

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: Brabant Landschap

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op