De Schakel
Bedrijf in beeld
Boerderij Denissen verkocht aan Liesbeth en Jeroen

Liesbeth Hofhuis en Jeroen Bax runnen eetcafe en partycentrum Boerderij Denissen al meer dan twintig jaar, maar nu is het eindelijk hun eigen stekkie*. Zij kochten het horeca gedeelte van de boerderij van de gemeente, die het onroerend goed al…

Liesbeth Hofhuis en Jeroen Bax runnen eetcafe en partycentrum Boerderij Denissen al meer dan twintig jaar, maar nu is het eindelijk hun eigen stekkie*. Zij kochten het horeca gedeelte van de boerderij van de gemeente, die het onroerend goed al enige tijd wilde verkopen. “Dat het nu helemaal van ons is, zorgt voor stabiliteit. We kunnen zolang doorgaan als we willen en dat is een leuk idee. Het zorgt voor energie en rust”, zegt Liesbeth.

Grote veranderingen nu het pand van hun is, zijn er op korte termijn nog niet. “Maar we zijn altijd in beweging. We gaan nooit met grote sprongen, want wat we doen, willen we goed doen”, zegt Jeroen. Toch liggen er wel wat plannen op tafel. “We hebben een leuke club waar we regelmatig mee brainstormen en dan komen er altijd goede ideeën op tafel.”

Creativiteit
Die creativiteit is een van de factoren die de boerderij tot een succes maken. “Maar waar ik de creatieveling ben, is Liesbeth de gastvrouw.” Zij zorgt, natuurlijk wel samen met Jeroen, voor de persoonlijke aandacht en het maatwerk. “We nemen echt de tijd voor alles. Dat telt van een simpel diner tot een bruiloft.”

Niet voor niets waren er in 2017 maar liefst dertig bruidsparen te gast bij de boerderij. Ook zien zij steeds meer mensen ervoor kiezen om een afscheid/condoleance bij Boerderij Denissen te organiseren. ‘We onderscheiden ons door er bij de voorbereiding echt voor te gaan zitten en pas stoppen als het draaiboek volledig naar wens van de klant is.’

Dorpsgevoel
Een andere krachtige speler is het team. Naast Liesbeth en Jeroen staat Mark Gijselhart in de keuken als chef-kok. “En we hebben natuurlijk een jong en dynamisch team met gezellige jonge mensen uit eigen dorp.”

Dat dorpsgevoel zit hoog bij het duo: “Dat is ook iets waar we samen als horeca in Berkel-Enschot voor moeten staan: werken aan een bruisend dorp. We zien elkaar niet als concurrentie, maar vullen elkaar juist aan en we zien daar steeds meer positieve ontwikkelingen in.”

*Het clubhuis bij de Boerderij is door muziekvereniging Concordia gekocht. Zie artikel eerder verschenen in de Schakel d.d. 30-01-2018.

Tekst: Annebelle Nooteboom
Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op