De Schakel
Benefiet[s]avond Alpe d’HuZes

We doen het voor haar Zaterdag 29 april vindt een bijzondere benefiet[s]avond plaats. Zes professionele kappers gaan knippen en scheren voor de Alpe d’HuZes. Initiatiefnemers zijn Annette van den Braak en Henri van Noije. Zij beklimmen donderdag 1 juni de…

We doen het voor haar

Zaterdag 29 april vindt een bijzondere benefiet[s]avond plaats. Zes professionele kappers gaan knippen en scheren voor de Alpe d’HuZes. Initiatiefnemers zijn Annette van den Braak en Henri van Noije. Zij beklimmen donderdag 1 juni de Alpe d’Huez met ten minste € 5.000 op zak. Dit is de minimale inzet voor de benefiet[s]avond in café Mie Pieters te Heukelom. Ook jij kunt je 29 april uit solidariteit mooi óf kaal laten knippen. Mits je ten minste € 100 neerlegt.

Er wordt trouwens niet alleen geknipt, ook gefeest. Met een veiling en loterij, disco, hapjes en drankjes. Alles voor een mooie opbrengst. Geld voor onderzoek zodat kanker niet meer dodelijk is, maar chronisch wordt.

De benefiet[s]avond begint om 19.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Maar meld je aan want vol is vol: idaspee@gmail.com of 06 12 12 44 81.

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op