De Schakel
Nieuws
Benefietavond Hersenstichting 16 mei in Leyhoeve

Anouk Kamp en Jan Geerts organiseren op 16 mei een benefietavond voor de Hersenstichting in de Leyhoeve in Tilburg. Aanvang: 19.30 uur. Er staat de bezoekers een flink scala aan artiesten te wachten. Jan en Anouk hopen dan ook op…

Anouk Kamp en Jan Geerts organiseren op 16 mei een benefietavond voor de Hersenstichting in de Leyhoeve in Tilburg. Aanvang: 19.30 uur. Er staat de bezoekers een flink scala aan artiesten te wachten. Jan en Anouk hopen dan ook op een flinke opkomst. ‘Van tevoren hadden we niet verwacht dat het zo groot zou worden’, zegt Jan Geerts.

Jan en Anouk maakten op winkelcentrum Eikenbosch een praatje bij Geerts Schoenen, de schoenenwinkel van Harm Geerts, de zoon van Jan. Het duo kent elkaar al jaren en organiseerde eerder al evenementen om geld in te zamelen voor de Hersenstichting.

Line-up
‘Jan woont sinds kort in de Leyhoeve en vertelde dat er vaak concerten worden georganiseerd.’ Als zangeres werd Anouk hier gelijk enthousiast van en het tweetal besloot te informeren of zij een benefietavond konden organiseren. De Leyhoeve en Hersenstichting waren heel enthousiast en zo ontstond het idee. ‘Het kost veel energie, maar het is heel leuk om te organiseren en je krijgt er veel voor terug’, zegt Jan.

Het duo heeft inmiddels een mooi scala aan artiesten weten te enthousiasmeren. Zo zal Jos Muller zichzelf begeleiden op de piano en ook Eefje Mommers komt zingen. Margriet Snellen zal een stuk op de viool spelen. Bezoekers kunnen ook genieten van de zangkwaliteiten van Andre van de Langenberg, Erica van der Meer en Mieke van Akkeren. Anouk zal zichzelf ook begeleiden op de piano.

Voor zijn medemens
Op 28-jarige leeftijd kreeg Anouk een herseninfarct en zij is daarom erg betrokken bij de Hersenstichting. Door het infarct zijn bepaalde vermogens bij Anouk uitgevallen of werken minder goed. Zo is haar korte termijngeheugen aangetast en kon zij door de infarct haar baan niet meer uitoefenen. Jan kent Anouk al jaren en wil graag iets organiseren voor zijn medemens.

De avond, die duurt van 19.30-22.00 uur, is vrij toegankelijk voor iedereen. Er zal dan worden gecollecteerd voor een vrijwillige bijdrage.

De opbrengst van de Benefietavond was: € 669,65.
Piet Thomassen, regiovertegenwoordiger Noord-Brabant en Limburg van De Hersenstichting is erg blij met dit prachtige resultaat en bedankt Anouk Kamp en Jan Geerts voor hun initiatief.

Klik hier voor het foto-album van de Benefietavond

Tekst: Annebelle Nooteboom
Fotografie: Bas Haans

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op