De Schakel
De Beezondere wensbox on tour

Het was een gezellige drukte op Paaszaterdag in Winkelcentrum Eikenbosch. Iedereen was druk met de laatste boodschappen voor Pasen. Het miezerde wat, maar dat kon de pret niet drukken. Voor de kinderen was er van alles te doen, zoals paaseieren…

Het was een gezellige drukte op Paaszaterdag in Winkelcentrum Eikenbosch. Iedereen was druk met de laatste boodschappen voor Pasen. Het miezerde wat, maar dat kon de pret niet drukken. Voor de kinderen was er van alles te doen, zoals paaseieren zoeken, vlinderhotelletjes knutselen en geschminkt worden.

De bijtjes van Beezonder
Tussen alle drukte waren er ook rondzoemende bijtjes. Deze schattige bijtjes waren op zoek naar mensen met wensen. Charlie, Sven en Jens zochten de mensen op en deelden kaarten uit. De Beezondere wens was on Tour. Na de aftrap bij de modeshow van Bailiff was het nu de beurt aan het winkelend publiek in het winkelcentrum.

Beezonder
Beezonder is het netwerk van onderneemsters uit Berkel-Enschot. Bij de eerste lustrumviering in januari 2016 is met elkaar afgesproken dat er een aantal maatschappelijke initiatieven zou worden  gestart. Zo staat sinds eind januari de Beezondere kast in de bibliotheek, waar houdbaar eten in gezet kan worden, en ook meegenomen. Iedereen die een bijzondere wens mag deze aanmelden. De wensbox staat normaal in de bibliotheek, te vinden in een laadje in de Beezondere kast. Maar deze zaterdag konden mensen de kaart ook meteen inleveren in de wensbox.

Vervulde wensen
Welke wensen worden vervuld? Beezonder heeft geen groot budget, maar zal er alles aan doen zoveel mogelijk wensen te vervullen. Door het leggen van contacten of het vervullen vanuit de groep. Zo kon de eerste wens, meelopen in de modeshow van Bailiff, al meteen tijdens de eerste avond worden vervuld. Een speciale groep van Beezonder gaat met elkaar alle wensen inventariseren en kijken wat er realiseerbaar is.

Natuurlijk wordt u via nieuwsberichten in de Schakel op de hoogte gehouden van Beezondere wensen die in vervulling gaan. Ook wanneer de andere data zijn, dat de wensbox ‘on tour’ is. Volg de Beezondere kast op Facebook.

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op